Urpolan Kartano

Vuokraa hirsimökkihuoneisto
Urpolan Kartano, Humppila

95 € /vuorokausi
Vuokraa viihtyisää huoneistoa hirsimökistä rauhalliselta alueelta kartanomiljööstä puistoalueella, hyvät liikenneyhteydet. Voit vuokrata myös saunoja.
Tou 19 20 21 Kes 22 23 24 25 Hei 26 27 28 29 Elo 30 31 32

Urpolan Kartano

31640 HUMPPILA
http://www.urpolankartano.fi
Tietoa meistä

Paritalo-hirsimökki (yhteensä 3 paritalo-hirsimökkiä eli 6 huoneistoa) pienen lammen rannalla kartanomiljöössä, puistomaisemassa, jossa runsaasti yli 100-vuotiaita mäntyjä. Mahdollisuus kävellä puistossa nauttien vehreästä maisemasta ja aurinkoisella kelillä nähdä auringot nousut laskuineen ja puisto myös päivällä ihanan aurinkoinen.

Hyvinvarusteltu viihtyisä huoneisto: WC/suihku (myös hiustenkuivain), keittiö (pöytä ja penkit 4 henkilölle), jääkaappi, mikroaaltouuni, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, pesuallas, erinomaisen hyvä juomavesi pohjavesialueelta (kylmä/lämmin) hanasta, astioita, kattila, paistinpannu, ym. TauluTV, vaatenaulakko, 3 vuodetta + vuodesohva, josta levittämällä saa vuoteen 1-2 henkilölle (120 cm leveä levitettynä). Vuodevaatteiden ja pyyheliinojen käyttö kuuluu hintaan, vuoteet pedattu valmiiksi.

Ympärivuotinen käyttö, sähkölämmitys. WC/suihkussa lisäksi lattialämmitys.
Huoneiston koko noin 30 m2, jossa siis yhdistetty makuu-/olohuone, keittiö, WC/suihku.

Mahdollisuus tilata suoraan huoneeseen etukäteen aamiaispaketit (12,-/henkilö) tai muuta ruokaa (toimitetaan sovittuna aikana).

Suojaisa ja miellyttävän rauhallinen alue. Vaikka Helsinki-Pori -tie on lähellä ja liikenneyhteydet hyvät, niin liikenteen melu ei häiritse, koska majoitus- ja puistoalue sekä Viikinkisaunan alue on suojaisan harjun ja kartanorakennuksen takana.
Kaikissa huoneissa on terassialue huoneen ulkopuolella, puutarhatuolit 2 henkilölle/huone.
Autolla tai moottoripyörällä pääsee ajamaan suoraan huoneiston ulkopuolelle. Jokaiseen huoneistoon on oma sisäänkäynti.

Hoidamme huoneiston siivouksen huolellisesti ennen vieraiden huoneeseen saapumista.
(Desinfioimme myös esim. keittiön vesihanan, ovenkahvat, TV:n kaukosäätimen, pöytäpinnat, WC/suihkun vesihanat ja WC-pöntön). Huoneen siivous myös vierailun jälkeen kuuluu hintaan (ei vierailun aikana). Vieras voi halutessaan itse toimittaa roskansa kartanorakennuksen takana olevaan lajittelupisteeseen, tai myös me voimme tehdä sen vierailun jälkeen.

Vieressä mökkien yhteinen iso grillikatos, jossa puilla lämmitettävä ”grilli”, pöytä ja tuoleja. Mahtuu isompikin porukka grillaamaan samalla kertaa.

Uintimahdollisuus viereisessä lammessa Viikinkisaunalla, mikäli siellä ei ole saunatilaisuutta juuri sillä hetkellä. Lammen syvyys noin 2 m laiturin päässä. Laiturilta pääsee pulahtamaan uimaan.

Voit myös varata saunomisen Viikinkisaunalle joko yhteen tai vaikka 6 erilaiseen ja erikoiseen saunaan: Savusauna Viikinkisauna, Laivasauna, Maisemasauna, Pellettisauna, Selkäsauna, Puumajasauna (Puumajasauna vain kesäaikaan) ja Kuumakylpy Viikinkilaiva Helkaan (6 henkilölle) tai Höyrykylpy Obelixiin (4 henkilölle, vain kesäaikaan). Viikinkisaunalla saunojen lämmitys tilauksesta eri hintaan. Täällä toinen grillikatos, jossa puilla lämmitettävä grilli, penkit ympärillä. Mahtuu noin 10 henkilön porukka grillaamaan samalla kertaa.
Mahdollisuus tilata saunalle esim Viikinkiateria tai muuta ruokaa.
www.viikinkisauna.fi

Laaja nurmikkoalue hoidetaan säännöllisesti, hyvät pelialueet myös ihan vieressä.
Rauhallinen, luonnonläheinen sijainti. Vieressä peltoa ja metsää, kävelyyn sopivaa harjua sekä hiekkatietä.

Lähellä noin 2 km päässä on Venäjänlammi, yleinen uimalampi, jonne pääset kävellen metsäistä harjua pitkin (ei merkittyjä polkuja tai reittejä, mutta harjua käytetään yleisesti kävelyreitteinä), tai autolla Helsinki-Pori -tietä pitkin, vain parin minuutin ajomatka. Lammin rannalla auton pysäköintiin tilaa.

Samassa pihapiirissä majoitusten kanssa on yrityksemme Urpolan Kartanon tunnelmallinen päärakennus, jossa tilauksesta järjestämme esim. perhejuhlia, ruokailuita ja kahvituksia ryhmille.
Tilauksesta voit nauttia kartanolla myös vähintään 10 henkilön runsaan aamupalan noutopöydästä.
www.urpolankartano.fi

Vieressä myös yrityksemme Tilkkutex, ”Aarreaitta” kädentaitajille, jossa ihastuttavia puuvilla- ja pellavakankaita, sekä verhokankaita ym., ompelutarvikkeita ja tilkkutyökirjoja. Erikoistarvikkeita, kankaita ja tietenkin roppakaupalla neuvoja tilkkutyön tekemiseen. Esillä myös vanhanajan suuri nukkekoti. Puoti avoinna sopimuksen mukaan vaikka vain 1 henkilölle, tai vaikka koko bussiryhmälle. Verkkokauppa avoinna 24/7, nopeat toimitukset.
www.tilkkutex.fi

Humppilan lähimpiin palveluihin matkaa noin 6-8 km, esim. Humppilan Lasi, Lasitorni, Kenkämaailma, Kotipalvi, Fiilismarket, Jokioisten Museorautatie (Humppilassa asema), Humppilan rautatieasema, Sale ruokakauppa, Osuuspankki, ym.

Lähikaupunkeihin Forssaan tai Loimaalle matkaa noin 23 km.
Lähimmät linja-auton pikavuoropysäkit noin 6 km päässä Kenkämaailman ja Fiilismarketin kohdalla Helsinki-Pori -valtatien varrella.

Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tammelassa suositut patikointipaikat
-Liesjärven kansallispuisto
-Torronsuon kansallispuisto
-Saaren kansanpuisto näkötorneineen. Saaren kansanpuistossa myös upeat hiekkarannat ja uintipaikat.
-Nuutajärven lasi, Urjala noin 20 min ajomatka
-Pilvenmäen ravirata, Forssa noin noin 25 km (noin puoli tuntia ajomatka)
-Viihdeuimala Vesihelmi, Forssa 23 km (noin puoli tuntia ajomatka)
-Alpo Jaakolan patsaspuisto, Loimaa noin 25 km (noin puoli tuntia ajomatka)
-Lempäälän Ideaparkiin (noin 45 min ajomatka)
-Naantalin Muumimaailma (noin tunnin ajomatka)
-Tampereella Särkänniemi (noin tunnin ajomatka)Majoitushinnat:
alkaen 95,00 €/yö/2hh

Tarjoushinnat:
3 yön paketti 2hh: 250,00 €
3 yön paketti 3hh: 350,00 €
3 yön paketti 4hh: 420,00 €

5 yön paketti 2hh: 380,00 €
5 yön paketti 3hh: 510,00 €
5 yön paketti 4hh: 590,00 €

7 yön paketti 2hh: 495,00 €
7 yön paketti 3hh: 650,00 €
7 yön paketti 4hh: 750,00 €


Kysy tarjousta myös muun pituisesta ajasta.

Poikkeushinnat Juhannuksen aika 24.-27.6.2021 (3 yön majoitukset); hinnat:
3 yön paketti 2hh: 510,00 €
3 yön paketti 3hh: 630,00 €
3 yön paketti 4hh: 750,00 €


Viikinkisaunan Saunamaailmamme hinnat kotisivuiltamme tai ota yhteyttä, niin tehdään teille tarjous saunomisesta. Varaukset varaustilanteen mukaan, varaamme 1 ryhmälle kerralla/ilta saunomiset.
www.viikinkisauna.fi

Kaikissa sisätiloissa tupakointi on kielletty, samoin lemmikit eivät meille voi tulla vierailulle.

Ota yhteyttä sähköpostilla, soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp´lla
[email protected]
+358 500 121160

Olisi mukava saada teidät vieraiksemme!