Vesijetti

Parainen
Alk. 80 € / h
ID 502418. Rantatie 1a, 21600 Parainen, Suomi

Vuokraa vesijetti käyttöösi!

Mekaanisella ahtimella varustettu Kawasakin Ultra 260X vesijetti on vauhtia rakastavan valinta. Muotoillun runkonsa ansiosta tämä vesiskootteri on vankka ja tasapainoinen ajaa myös runsaassa allokossa. Isot säilytystilat mahdollistavat pidemmätkin reissut ja säädettävä ohjaustanko takaa nautinnollisen ajoasennon. Uimaporras helpottaa vesijettiin nousemista vedestä. Tämä vesiskootteri sopii erinomaisesti wakeboardin, vesihiihtäjän tai vesidonitsin vetämiseen!

Vuokrapakettiin kuuluu vesijetti ja kelluntaliivit (1-3 kpl). Kaikki vesiskootterit ovat kolmen istuttavat, joten kaveritkin saa hauskanpitoon mukaan.
 
Suomen kesä on lyhyt mutta kaunis, joten kannatta ottaa kaikki irti aurinkoisista päivistä ja viettää ne veden päällä Suomen upeimmassa saaristossa!

Vuokraus sisältää oikeuden käyttää jettiä vuokra-aikana, 1-3 kelluntaliiviä/jetti sekä lyhyt käyttökoulutus ennen ajoa. Asiakas maksaa käyttämänsä polttoaineen itse. Vuorokautta pidempien vuokrausaikojen hinnat sisältävät myös tarvittaessa kuljetustrailerin.

Lisätiedot

Sää: Vaativammassa säässä kuljettajan oman harkinnan ja osaamisen mukaan.

Kuljettajan kunto: Normaali fyysinen kunto.

Pukeutuminen: Kastumista kestävät vaatteet/uimapuku.

Saatavuus: Kesäkautena. Vuorokausi tarkoittaa vuokra-ajan alkamisesta 23 h. Viikonloppuvuokran kesto on perjantai klo 12.00 - sunnuntai klo 18.00. Viikkovuokran kesto maanantai klo 12.00 - maanantai klo 10.00. Edellä mainitut ajat ovat voimassa ellei toisin sovita.

Sijaninti: Vesijettien vuokraus Airiston vierasvenesatamassa Paraisilla. Toimimme pääsääntöisesti Turun saaristossa, mutta muuallekin Suomeen saadaan tarvittaessa vesijetti/vesijetit toimitettua, kysy lisää Kokemuskaupasta.

Henkilömäärä:
3

Sijainti ja toimitus

Rantatie 1a, 21600 Parainen, Suomi - Vierasvenesatama
 

Hinnat ja saatavuus

80€ - 1h

260€ - 1vrk (arki)

290€ - 1vrk (vklppu)

980€ - Viikko

510€ - vklppu

Ota yhteyttä
Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä, Suomi

Vuokra- ja varausehdot