Usein kysytyt kysymykset
Askarruttaako jokin? Ei hätää, me autamme! Alle on koottu yleisimmät kysymykset Nettivuokrauksesta. Jos et löydä vastausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun lopusta löytyvien yhteystietojen kautta.
Tietoja Nettivuokrauksesta
 • Mikä Nettivuokraus.com on?

  Nettivuokraus.com on Suomen vilkkain vuokrapalvelu. Palvelussa voit laittaa oman kohteesi vuokralle tai vuokrata itse tarvitsemasi laajasta valikoimasta. Nettivuokraus kokoaa valtakunnallisesti yhteen eri toimialojen yritykset ja yksityiset vuokralleantajat. Nettivuokraus.com on Alma Median palvelu.

 • Miten Nettivuokraus.com toimii?

  Nettivuokraus.com on alusta, jolla vuokralleottaja ja -antajat kohtaavat. Vuokralleantajat voivat ilmoittaa kohteitaan vuokralle ja saada lisätienestiä. Vuokralleottajat löytävät ja vuokraavat tarvitsemansa helposti käyttöön. Palvelu tarjoaa työkalut onnistuneen vuokratapahtuman hoitamiseen alusta loppuun, ilmoituksesta maksamiseen ja palautteen jättöön. Nettimaksu-maksupalvelulla maksusuoritus on riskitön molemmille osapuolille. Palvelussa on vuokrakohteita joiden varaus ja maksu tapahtuu palvelun kautta, sekä kohteita joissa käytänteet sovitaan vuokralleantajan kanssa.

 • Millaiset ovat Nettivuokrauksen ehdot ja käytännöt?

  Tästä pääset tutustumaan palvelun käyttöehtoihin eri osapuolille. Nettivuokrauksen käyttöehdot , Ehdot vuokralleantajille , Nettimaksun ehdot .

Rekisteröityminen ja käyttäjätilisi
 • Vaatiiko Nettivuokraus.comin käyttö rekisteröitymistä?

  Ilmoitusten selaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Rekisteröidy viimeistään siinä vaiheessa, kun löydät sopivan kohteen, sillä tiedustelun tai tarjous- tai varauspyynnön lähettäminen kohteen vuokraajalle onnistuu ainoastaan rekisteröityneenä käyttäjänä. Rekisteröityminen on täysin ilmaista. Rekisteröityneenä voit sekä vuokrata kohteita että halutessasi jättää oman vuokrailmoituksen.

 • Miten rekisteröidyn käyttäjäksi?

  Rekisteröityminen on helppoa. Mene Rekisteröidy-sivulle ja valitse yksityis-, yritys- tai yhdistyskäyttäjärooli. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse "Rekisteröidy". Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi jatkossa. Voit rekisteröityä myös käyttämällä Facebook- tai Google-tiliäsi. Sama käyttäjätili toimii kaikissa AlmaAjo-palveluissa.

 • Kirjautuminen Facebookilla ja kirjautumisen poistaminen?

  Voit rekisteröityä ja kirjautua AlmaAjo-palveluihin helposti Facebook-kirjautumisella.

  Uusi käyttäjä:

  • Voit rekisteröityä Nettivuokraukseen nopeasti Facebook-kirjautumisen avulla: rekisteröitymislomake esitäytetään Facebookin sinusta välittämillä tiedoilla.
  • Aloita klikkaamalla sivulla näkyvää Facebook kirjaudu -painiketta, kirjaudu Facebookiin ja salli Facebookin ottaa yhteys Nettivuokraus-palveluun.
  • Sinut ohjataan rekisteröitymissivulle, jossa voit luoda uuden tilin tai yhdistää nykyisen Nettivuokraus-tilisi Facebook-tunnuksiisi.

  Jos sinulla on jo tili AlmaAjo -palveluissa:

  • Kun olet jo kirjautunut AlmaAjo-palveluun, mene Omat tiedot sivulle ja klikkaa Facebook kirjaudu -painiketta. Kirjaudu Facebookiin ja salli Facebookin ottaa yhteys AlmaAjo -palveluun. Tilisi yhdistetään Facebook -käyttäjätiliin.

  Jatkossa voit kirjautua AlmaAjo-palveluihin klikkaamalla etusivun Facebook kirjaudu -painiketta.

  Haluatko lopettaa Facebookin käyttämisen AlmaAjo palveluihin kirjautumiseen ja poistaa Facebookiin jakamasi tiedot?

  1) Kirjaudu AlmaAjo- palveluun FB-kirjautumisella.

  • Valitse Omat tiedot ja Facebook-yhteys
  • Valitse Poista

  2) Lopuksi poista AlmaAjo palvelut myös Facebookin asetuksista: Valitse Asetukset ja yksityisyys > Asetukset > Sovellukset ja sivustot

 • En saanut rekisteröitymiseen tarvittavaa sähköpostiviestiä. Mitä teen?

  Tarkista vielä antamasi sähköpostiosoite ja yritä rekisteröityä uudelleen. Muista tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansio. Jos viestiä ei vieläkään kuulu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta, puhelimitse 010 231 1710 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse [email protected] .

 • Olen unohtanut salasanani. Miten saan uuden?

  Voit tilata salasanan sähköpostiisi klikkaamalla Kirjaudu-sivulla olevaa Unohditko salasanasi? -linkkiä. Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin rekisteröityessäsi.

 • Miten voin poistaa käyttäjätilini?

  Jos haluat poistaa tilisi Nettivuokraus.com-rekisteristä, lähetä pyyntö tilin poistamisesta asiakaspalveluun palautelomakkeella . Asiakaspalvelu poistaa tietosi rekisteristä.

Tuotteen vuokraaminen
 • Miten löydän kiinnostavia kohteita?

  Vuokrattavan tuotteen etsiminen alkaa hausta. Voit täsmentää hakua sijainnilla ja tarkemman haun kriteereillä, kuten hinnalla, henkilömäärällä, lisävarusteilla tai hintahaarukalla.

 • Miten tallennan kohteita suosikiksi?

  Laita kiinnostavat kohteet muistiin ilmoituksen "Lisää omalle listalle" -linkistä. Voit vertailla kohteita keskenään ja palata niihin myöhemmin. Jos haluat tallentaa kohteen omalle listallesi, sinun tulee olla kirjautuneena. Kohteet tallentuvat listalle myös yhden istunnon ajaksi vaikka et olisi kirjautunut.

 • Mitä tarkoittaa pikavaraus?

  Jos vuokralleantaja on valinnut pikavarausmahdollisuuden, voit varata ja maksaa kohteen heti. Saat varmistettua vuokrauksen välittömästi, ilman erillistä vahvistusta vuokralleantajalta.

 • Miten voin olla yhteydessä vuokranantajaan?

  Kun olet löytänyt kiinnostavan kohteen, ota yhteyttä vuokralleantajaan. Voit lähettää tiedustelun tai tarjouspyynnön ilmoituksen oikeassa reunassa näkyvästä ’Ota yhteyttä’-painikkeesta, jolloin et sitoudu vielä mihinkään. Voit myös valita varauslomakkeelta vuokra-ajan ja tehdä suoraan varauspyynnön. Varaus vahvistuu, kun vuokralleantaja hyväksyy varauspyynnön. Vuokralleantajalla on 24 tuntia aikaa hyväksyä tekemäsi pyyntö tai se raukeaa automaattisesti. Osa vuokralleantajista tarjoaa kohteilleen pikavarausmahdollisuuden (ks. edellinen kohta), jolloin voit valita vuokra-ajan ja maksaa kohteen heti. 

  Mikä on Nettimaksu?

  Nettimaksu on Nettivuokrauksen vaiheistettu, suojattu maksutapa. Maksat vuokran tai varausmaksun verkkopankissa tai luottokortilla sovitusti vuokran tai varausmaksun, ja vuokralleantaja saa tiedon suorituksesta. Maksu vapautuu hänelle vasta, kun vuokraus on alkanut. 

 • Kuinka vuokran maksaminen tapahtuu?

  Ilmoitukset, joissa on Nettimaksullinen-merkintä varataan maksamalla turvallisesti palvelun kautta asiakasvaratilille. Maksu siirtyy vuokralleantajalle vasta, kun vuokraus on alkanut ja olet tarkistanut kohteen. Lisää Nettimaksusta pääset lukemaan tästä . Jos ilmoituksessa ei ole Nettimaksullinen-merkintää, varaus vahvistuu vasta kun vuokralleantaja hyväksyy tekemäsi varauspyynnön ja maksukäytänteistä tulee sopia suoraan vuokralleantajan kanssa.

 • Voinko maksaa osissa?

  Voit maksaa vuokrauksen joko yhdessä tai kahdessa erässä. Kun vuokralleottaja on hyväksynyt varauspyynnön, vahvistat varauksen joko maksamalla vuokran kokonaisuudessaan tai sovitun osan. Maksun jälkeen molemmat osapuolet saavat varausvahvistuksen sähköpostiin. Useammassa erässä maksettaessa veloitetaan palvelumaksu ja prosenttiosuus vuokrasta. Ensimmäisen erän jälkeisten erien viimeinen maksupäivä riippuu varauksen peruutusehdosta. Jos jälkimmäisiä eriä ei makseta määräaikaan mennessä, katsotaan varaus vuokralleottajan perumaksi. Tarkemmat tiedot erissä maksamisesta, sen edellytyksistä ja siihen soveltuvista maksuista Nettivuokraus.comin hinnastossa .

 • Saako vuokrauksesta kuitin?

  Vuokrauksen molemmat osapuolet saavat vuokratapahtumasta aina kuitin, josta käyvät ilmi vuokrauksen yksityiskohdat. Tosite säilyy palvelussa käyttäjätililläsi.

 • Entä tuotteen nouto ja toimitus?

  Sovi tuotteen noudosta tai toimituksesta suoraan vuokralleantajan kanssa.

 • Voiko kohteen vuokrauksesta antaa arvostelun?

  Voit jättää joko tähtiluokituksen tai tehdä kirjallisen arvostelun ilmoituksen lopussa olevasta linkistä. Tehdäksesi arvostelun sinun tulee olla kirjautunut. Arvostelu on palaute vuokranantajalle onnistumisesta vuokratapahtumasta ja viesti tuleville vuokralaisille. Lisäksi kehitämme palvelua entistä toimivammaksi palautteen perusteella.

 • Muiden kuin Nettimaksullisten kohteiden vuokraaminen?

  Jos ilmoituksessa ei ole Nettimaksullinen-merkintää, varauksen voi tehdä palvelussa, mutta maksukäytänteet sovitaan ja suoritetaan suoraan vuokralleantajan kanssa.

 • Miten vuokrauksen voi perua?

  Vuokralleottaja voi peruuttaa vahvistetun varauksen. Palvelussa on kolme erilaista peruutusehtoa, joista vuokralleantaja on valinnut kohteelle sopivan. Lisäksi vuokralleantaja on voinut halutessaan määritellä peruutusmaksun. Peruutusmaksu on osuus suoritetusta maksusta, jota ei palauteta vuokralleottajalle, vaikka tämä peruisi vahvistetun varauksen ennen peruutusehtojen mukaista määräaikaa. Peruutusmaksu voi olla enintään 20 % vuokran suuruudesta. Ilmoituskohtaiset peruutusehdot ovat ilmoituksen ja/tai varauksen tiedoissa, josta ne voi tarkistaa.

 • Ongelmatilanne vuokrakohteen kanssa - miten toimin?

  Vuokraus on vuokralleottajan ja vuokralleantajan välinen tapahtuma. Jos jotain menee vikaan, voi kumpi tahansa tehdä selvityspyynnön 24 tunnin sisällä vuokrauksen alkamisesta. Asiakaspalvelumme tukee asian selvittämisessä parhaansa mukaan.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Usein kysytyt kysymykset
Askarruttaako jokin? Ei hätää, me autamme! Alle on koottu yleisimmät kysymykset Nettivuokrauksesta. Jos et löydä vastausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun lopusta löytyvien yhteystietojen kautta.
Tietoja Nettivuokrauksesta
 • Mikä Nettivuokraus.com on?

  Nettivuokraus.com on Suomen vilkkain vuokrapalvelu. Palvelussa voit laittaa oman kohteesi vuokralle tai vuokrata itse tarvitsemasi laajasta valikoimasta. Nettivuokraus kokoaa valtakunnallisesti yhteen eri toimialojen yritykset ja yksityiset vuokralleantajat. Nettivuokraus.com on Alma Median palvelu.

 • Miten Nettivuokraus.com toimii?

  Nettivuokraus.com on alusta, jolla vuokralleottaja ja -antajat kohtaavat. Vuokralleantajat voivat ilmoittaa kohteitaan vuokralle ja saada lisätienestiä. Vuokralleottajat löytävät ja vuokraavat tarvitsemansa helposti käyttöön. Palvelu tarjoaa työkalut onnistuneen vuokratapahtuman hoitamiseen alusta loppuun, ilmoituksesta maksamiseen ja palautteen jättöön. Nettimaksu-maksupalvelulla maksusuoritus on riskitön molemmille osapuolille. Palvelussa on vuokrakohteita joiden varaus ja maksu tapahtuu palvelun kautta, sekä kohteita joissa käytänteet sovitaan vuokralleantajan kanssa.

 • Millaiset ovat Nettivuokrauksen ehdot ja käytännöt?

  Tästä pääset tutustumaan palvelun käyttöehtoihin eri osapuolille. Nettivuokrauksen käyttöehdot , Ehdot vuokralleantajille , Nettimaksun ehdot .

Rekisteröityminen ja käyttäjätilisi
 • Vaatiiko Nettivuokraus.comin käyttö rekisteröitymistä?

  Kohteen laittaminen vuokralle vaatii rekisteröitymisen. Kun olet rekisteröitynyt, voit myös itse vuokrata muilta ilmoittajilta.

 • Miten rekisteröidyn käyttäjäksi?

  Rekisteröityminen on helppoa. Mene Rekisteröidy-sivulle ja valitse yksityis-, yritys- tai yhdistyskäyttäjärooli. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse "Rekisteröidy". Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi jatkossa. Voit rekisteröityä myös käyttämällä Facebook- tai Google-tiliäsi. Sama käyttäjätili toimii kaikissa AlmaAjo-palveluissa.

 • Kirjautuminen Facebookilla ja kirjautumisen poistaminen?

  Voit rekisteröityä ja kirjautua Alma Media Suomi-palveluihin helposti Facebook-kirjautumisella.

  Uusi käyttäjä:

  • Voit rekisteröityä Alma Media Suomi-palveluihin nopeasti Facebook-kirjautumisen avulla: rekisteröitymislomake esitäytetään Facebookin sinusta välittämillä tiedoilla.
  • Aloita klikkaamalla sivulla näkyvää Facebook kirjaudu -painiketta, kirjaudu Facebookiin ja salli Facebookin ottaa yhteys Alma Media Suomi-palveluun.
  • Sinut ohjataan rekisteröitymissivulle, jossa voit luoda uuden tilin tai yhdistää nykyisen Alma Media Suomi-tilisi Facebook-tunnuksiisi.

  Jos sinulla on jo tili AlmaAjo -palveluissa:

  • Kun olet jo kirjautunut AlmaAjo-palveluun, mene Omat tiedot sivulle ja klikkaa Facebook kirjaudu -painiketta. Kirjaudu Facebookiin ja salli Facebookin ottaa yhteys AlmaAjo -palveluun. Tilisi yhdistetään Facebook -käyttäjätiliin.

  Jatkossa voit kirjautua AlmaAjo-palveluihin klikkaamalla etusivun Facebook kirjaudu -painiketta.

  Haluatko lopettaa Facebookin käyttämisen AlmaAjo palveluihin kirjautumiseen ja poistaa Facebookiin jakamasi tiedot?

  1) Kirjaudu AlmaAjo palveluun FB-kirjautumisella.

  • Valitse Omat tiedot ja Facebook-yhteys
  • Valitse Poista

  2) Lopuksi poista AlmaAjo palvelut myös Facebookin asetuksista: Valitse Asetukset ja yksityisyys > Asetukset > Sovellukset ja sivustot

 • En saanut rekisteröitymiseen tarvittavaa sähköpostiviestiä. Mitä teen?

  Tarkista vielä antamasi sähköpostiosoite ja yritä rekisteröityä uudelleen. Muista tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansio. Jos viestiä ei vieläkään kuulu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta, puhelimitse 010 231 1710 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse [email protected] .

 • Olen unohtanut salasanani. Miten saan uuden?

  Voit tilata salasanan sähköpostiisi klikkaamalla Kirjaudu-sivulla olevaa Unohditko salasanasi? -linkkiä. Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin rekisteröityessäsi.

 • Miten voin poistaa käyttäjätilini?

  Jos haluat poistaa tilisi Nettivuokraus.com-rekisteristä, lähetä pyyntö tilin poistamisesta asiakaspalveluun palautelomakkeella . Asiakaspalvelu poistaa tietosi rekisteristä.

Vuokratoiminnan aloittaminen
 • Voiko kuka tahansa aloittaa vuokratoiminnan?

  Kyllä! Yksityishenkilöt, yritykset ja yhdistykset voivat helposti aloittaa vuokratoiminnan eikä ilmoittaminen maksa mitään, maksat vain provision toteutuneista vuokrauksista. Rekisteröidy, jätä ilmoitus kohteestasi ja tee maksupalvelusopimus vuokratulojen tilitystä varten.

 • Mitä voin laittaa vuokralle?

  Lähes mitä tahansa voi laittaa vuokralle, kunhan se on jotain mitä joku toinen saattaa tarvita. Yleisimpiä vuokrakohteita ovat pakettiautot, peräkärryt ja työkalut. Myös erilaisille harrastusvälineille löytyy vuokralleottaja nopeasti.

 • Kuinka jätän ilmoituksen palveluun?

  Rekisteröitynyt käyttäjä voi jättää palveluun yhden tai useamman ilmoituksen oikean yläkulman Jätät ilmoitus -painikkeen kautta. Kerro ilmoituksessa selkeästi kohteesta ja huomioi, että ilmoituksen kuvissa tulee esiintyä vuokrattava kohde. Ilmoitukset julkaistaan, kun maksupalvelusopimus on tehty. Ilmoittaminen on ilmaista, vuokratapahtumista veloitetaan provisio.

 • Mikä on maksupalvelusopimus?

  Maksupalvelusopimus mahdollistaa toimimisen vuokralleantajana ja vuokratulojen vastaanottamisen. Sopimuksen tehtyäsi kaikki vuokralleantajan työkalut ovat käytössäsi maksamisesta vakuuksien käsittelyyn. Ilmoitusta ei julkaista ilman maksupalvelusopimusta. Pääset aktivoimaan maksupalvelusopimuksen vuokralleantajan työpöydän oikeasta yläkulmasta. Palvelu muistuttaa sinua sopimuksen tekemisestä, jos sinulla on julkaisematon ilmoitusluonnos. Kun olet aktivoinut sopimuksen, ilmoituksesi julkaistaan Nettimaksullinen-merkinnällä, joka kertoo vuokralleottajalle, että maksun voi hoitaa luotettavasti palvelussa. Lue lisää Nettimaksusta .

 • Miten maksupalvelusopimus tehdään?

  Maksupalvelusopimuksen tekeminen tapahtuu kirjautuneena Nettivuokrauksen sivulla. Valitse Tee maksupalvelusopimus ja seuraa ohjeita. Ilmoituksen julkaisun edellytys on aktiivinen maksupalvelusopimus. Sopimuksen tekemisen yhteydessä sinun tulee tehdä vahva tunnistautuminen esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Muista julkaista ilmoituksesi sopimuksen aktivoinnin jälkeen!

 • Mikä on Nettimaksu?

  Nettimaksu on Nettivuokrauksen vaiheistettu, suojattu maksutapa. Vuokralleottaja varaa kohteesi maksamalla verkkopankissa tai luottokortilla sovitusti vuokran tai varausmaksun, ja saat tiedon suorituksesta. Maksu vapautuu sinulle vuokrauksen alettua.

 • Näkevätkö kaikki käyttäjät vuokrailmoitukseni?

  Voit itse päättää, haluatko julkisen vai rajoitetun ilmoituksen. Jos haluat vuokrata vain esim. seuralle tai taloyhtiölle, voit tehdä rajoitetun ilmoituksen jonka pääsee näkemään vain, kun jaat linkin siihen.

 • Miten voin saada lisänäkyvyyttä ilmoitukselleni?

  Voit jakaa linkkiä omissa kanavissasi, minkä lisäksi voit ostaa näkyvyyttä Ohituskaistaan, jossa ilmoituksesi nousee suuremman käyttäjäjoukon nähtäväksi. Mitä enemmän ilmoituksesi saa näkyvyyttä, sitä enemmän saat kiinnostuneita vuokraajia. 

 • Kuinka paljon voin tienata vuokraamalla?

  Ylärajaa tienaamiselle ei ole. Mitä houkuttelevamman ilmoituksen teet ja mitä aktiivsempi olet, sitä enemmän tavoitat kiinnostuneita vuokralleottajia. Hyvät kuvat ja tekstit, selkeät ohjeet, mahdollisuus pikavaraukseen ja nopea vastaaminen tiedusteluihin lisäävät mahdollisuuksiasi tienata tavaroillasi. Tutustumalla alueesi valikoimaan saat määritettyä vuokrahinnan kilpailukykyiseksi.

Näin vuokraus tapahtuu
 • Miten löydän kiinnostavia kohteita?

  Kohteiden haussa korostuvat sijainti ja ajankohta. Parhaimmat vuokratulokset saat laadukkaalla ilmoituksella sekä pitämällä kalenterin ajan tasalla ja hinnoittelun kilpailukykyisenä.

 • Mitä tarkoittaa pikavaraus?

  Kun kytket pikavarauksen päälle, kohteesi on vuokrattavissa ja maksettavissa heti, eikä vuokraus vaadi erillistä vahvistusta sinulta. Vuokraaminen on vuokralleottajalle helppoa ja nopeaa. Muista kertoa ilmoituksessasi miten tavaran/avaimien nouto tapahtuu. Saat pikavarauksesta ilmoituksen sähköpostiisi.

 • Miten vuokranottaja on yhteydessä minuun?

  Vuokranottaja voi ottaa yhteyttä eri tavoin antamiesi yhteystietojen kautta ja saat yhteydenotosta notifikaation sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa sähköpostisi säännölllisesti ja vastata viesteihin nopeasti vuokralleantajan työpöydän kautta! Vuokranottajan varauspyyntö raukeaa 24h kuluessa, jos et reagoi siihen. Mitä nopeammin vastaat varauspyyntöön, sitä varmemmin vuokraus tapahtuu.

 • Kuinka vuokran maksaminen tapahtuu?

  Kun vuokralleottaja on maksanut vuokratapahtuman palvelussa, rahat odottavat asiakasvaratilillä vuokrauksen alkamista. Vuokrasumma tilitetään sinulle, kun vuokratapahtuma on alkanut ja vuokralleottaja on tarkistanut kohteen. Riippuen onko vakuusmaksua peritty, rahat vapautetaan tilitettäväksi 24 tuntia vuokra-ajan alkamisen tai päättymisen jälkeen. Tämän jälkeen maksu näkyy tililläsi.

 • Miten vuokravakuus toimii Nettivuokrauksessa?

  Vuokravakuus tuo suojaa ongelmatilanteissa. Voit määritellä kohteellesi vuokravakuuden, joka lisätään vuokrahintaan. Vakuus säilyy palvelussa ja palautetaan vuokralleottajalle vuokratapahtuman päätyttyä, jos kaikki sujuu ongelmitta. Vakuus tilitetään takaisin vuokralleottajalle automaattisesti 24 tuntia vuokra-ajan päättymisen jälkeen, jos et ole esittänyt korvausvaatimuksia.

 • Saako vuokrauksesta kuitin?

  Vuokrauksen molemmat osapuolet saavat vuokratapahtumasta aina kuitin, josta käyvät ilmi vuokrauksen yksityiskohdat. Tosite säilyy palvelussa käyttäjätililläsi.

 • Entä tuotteen nouto ja toimitus?

  Sovi tuotteen noudosta tai toimituksesta suoraan vuokralleottajan kanssa. Vuokrattavan kohteen tulee olla sovitussa kunnossa, toimiva ja käyttövalmis.

 • Voiko kohteen vuokrauksesta antaa arvostelun?

  Onnistuneet vuokratapahtumat näkyvät profiilisi tähtiluokituksessa ja palautteissa. Tähtiluokitus nostaa ilmoituksesi profiilia ja todennäköisyyttä saada vuokrauksia. Mitä enemmän saat hyvää palautetta tyytyväisiltä vuokraajilta, sitä kilpailukykyisempi ilmoituksesi on!

 • Miten vuokrauksen voi perua?

  Vuokralleottaja voi peruuttaa vahvistetun varauksen. Palvelussa on kolme erilaista peruutusehtoa, joista voit valita kohteellesi sopivimman. Voit myös määritellä halutessasi peruutusmaksun (enintään 20 % vuokran suuruudesta). Peruutusmaksu on osuus suoritetusta maksusta, jota ei palauteta vuokralleottajalle, vaikka tämä peruisi vahvistetun varauksen ennen peruutusehtojen mukaista määräaikaa. Vuokralleottaja näkee kohteesi peruutusehdot ilmoituksesta ja/tai varauksesta.

 • Ongelmatilanne vuokrakohteen kanssa - miten toimin?

  Vuokraus on vuokralleottajan ja vuokralleantajan välinen tapahtuma. Jos jotain menee vikaan, voi kumpi tahansa tehdä selvityspyynnön 24 tunnin sisällä vuokrauksen alkamisesta. Asiakaspalvelumme tukee asian selvittämisessä parhaansa mukaan. Tämän etu koskee ainoastaan vuokratapahtumia joissa Nettimaksua on käytetty. 

   

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg