Turvallisuusohjeita

Huomioi nämä seikat, jos et tee varausta Nettivuokrauksen kautta ja/tai käytä Nettimaksua varauksen maksamiseen:


Älä lähetä rahaa etukäteen tuntemattomalle
Maksun pyytäminen ennakkoon on usein merkki siitä, että kyseessä on huijausyritys. Sinulle saatetaan ehdottaa, että siirtäisit rahat esimerkiksi Western Unionin, MoneyGramin tai Escrow'n kautta tai pankkisiirrolla. Nämä vaihtoehdot ovat kuitenkin epäluotettavia: vastaanottajan on mahdollista lunastaa rahat väärennetyllä henkilöllisyystodistuksella, jolloin rahojen takaisin saanti on todennäköisesti mahdotonta.

Ole tarkkana tietoturvan kanssa
Tarkista sähköpostin lähettäjän tiedot ja varmista, että osoitteen @-merkin jälkeinen osa on sitä mitä pitääkin.
Lue sähköposteissa mahdollisen linkin osoite kokonaisuudessaan.
Ole erityisen tarkkana, kun saat liitteitä tai kehotteen kirjautua sisään johonkin palveluun.

Jos vuokraat kohteen suoraan vuokralleantajalta, Nettix Oy tai sen henkilökunta ei osallistu millään tavoin tapahtumaan. Nettix ei voi seurata palvelun ulkopuolisia tapahtumia, eikä niin ollen tiedä, mitä osapuolet ovat sopineet. Nettix ei kerää eikä tarjoa tietoa vuokralleottajien luottokelpoisuudesta. Kaikki ostotapahtumat ja sopimukset ovat täysin osapuolten välisiä. Nettix-sivustoilla voi kuitenkin esiintyä ulkopuolisten rahoituspalveluiden mainontaa.

Jos kohtasit epäilyttävän ilmoituksen tai epäilet joutuneesi huijausyrityksen kohteeksi, ilmoitathan asiasta viipymättä asiakaspalveluumme.