Turvallisuusohjeita

Vuokraaminen Nettivuokrauksessa on luotettavaa ja helppoa. Tekemällä varauksen Nettivuokrauksen palvelun kautta varmistat huolettoman ja sujuvan vuokratapahtuman. Maksuliikenteen turvaa Nettimaksu-palvelu.

Nettivuokrauksen palvelun
kautta tehdyissä varauksissa vuokralleantaja on sähköisesti tunnistettu henkilö. Kaikki kirjallisesti sovitut asiat jäävät talteen palveluun, kun viestit vuokrauksen yksityiskohdista Nettivuokrauksessa.

Nettimaksu on vaiheistettu, suojattu maksupalvelu. Se on käytössä yksityisten sekä yritysvuokralleantajien kohteisiin.

- vuokraaja maksaa varaushetkellä verkkopankissa tai luottokortilla vuokran tai varausmaksun, ja vuokralleantaja saa tiedon suorituksesta
- maksu vapautuu vuokralleantajalle vuokrauksen alkamisen jälkeen
- Nettimaksulliset ilmoitukset tunnistat sinisestä €-merkistä

Nettimaksun maksunvälittäjänä toimii Svea Payments yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa ja maksu tapahtuu verkkopankissa omilla pankkitunnuksilla. Rahaliikenne ja kaikki maksutapahtumaan liittyvä tiedonsiirto on SSL-suojattu.


Jos et tee varausta Nettivuokrauksen kautta ja/tai käytä Nettimaksua maksutapana, ota huomioon ainakin nämä asiat:

Älä lähetä rahaa etukäteen tuntemattomalle. Maksun pyytäminen ennakkoon voi olla merkki huijausyrityksestä. Sinulle saatetaan ehdottaa rahojen siirtämistä esimerkiksi Western Unionin tai MoneyGramin kautta tai pankkisiirrolla. Vaihtoehdot ovat kuitenkin epäluotettavia, sillä vastaanottaja voi lunastaa rahat väärennetyllä henkilöllisyystodistuksella, jolloin rahojen takaisin saanti on todennäköisesti mahdotonta.

Ole tarkkana tietoturvan kanssa. Tarkista sähköpostin lähettäjän tiedot ja varmista, että osoitteen @-merkin jälkeinen osa on sitä mitä pitääkin. Lue sähköposteissa mahdollisen linkin osoite kokonaisuudessaan. Ole erityisen tarkkana, kun saat liitteitä tai kehotteen kirjautua sisään johonkin palveluun.

Kaikki ostotapahtumat ja sopimukset ovat täysin osapuolten välisiä. Nettivuokraus ei voi seurata palvelun ulkopuolisia tapahtumia, eikä tiedä, mitä osapuolet ovat sopineet. Nettivuokraus ei kerää eikä tarjoa tietoa vuokralleottajien luottokelpoisuudesta. Sivustoilla voi kuitenkin esiintyä ulkopuolisten rahoituspalveluiden mainontaa.

Jos kohtasit epäilyttävän ilmoituksen tai epäilet joutuneesi huijausyrityksen kohteeksi, ilmoitathan asiasta viipymättä asiakaspalveluumme.

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg