Tietoa palvelusta

Nettivuokraus.com

Vuokraamisen markkinapaikka Nettivuokraus.com tarjoaa kohtaamispaikan kaikille, jotka etsivät vuokrattavia tuotteita ja vuokrauspalveluita tarjoavia yrityksiä tai hakevat inspiraatiota ja apua erilaisten käytännön haasteiden ratkaisemiseen.

Nettivuokraus.com kokoaa yhteen monipuolisesti vuokraustoimialan yritykset. Sieltä löytyvät tuotteet ja palvelut lukuisiin eri tilanteisiin, joissa vuokraaminen on käyttäjän kannalta paras ratkaisu. Palvelu on käyttäjäystävällinen, erityisesti hakuominaisuudet ovat monipuoliset ja ilmoitusten selaaminen kategorioittain on helppoa.

Vuokraamisesta yleisesti

Motiivit vuokraamisen taustalla ovat usein satunnainen tai tilapäinen tarve tuotteelle tai palvelulle, tilan ja rahan säästö, ekologisuus sekä mahdollisuus käyttää ja testata tavaroita ilman omistamiseen liittyvää sitoutumista ja vaivaa. Vuokraustarve liittyy erityisesti tilanteisiin, jotka liittyvät rakentamiseen ja remontointiin, muuttoon ja tavaran kuljettamiseen tai säilyttämiseen, matkailuun ja lomailuun, juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen, harrastamiseen ja elämysten hakemiseen, pihan ja puutarhan hoitoon, siivoukseen ja kunnossapitoon sekä yrityksillä erityisesti työkoneiden ja erilaisten laitteiden vuokraukseen tilapäiseen tai pidempään tarpeeseen.

Yritykset - nyt on oikea hetki tulla mukaan Nettivuokraus.com-palveluun!
(Palvelu on pilottivaiheessa ja toistaiseksi vain yritykset voivat ilmoittaa palvelussa.)