Tietoa palvelusta — Mikä on Nettivuokraus?

laskettelumoottorikelkka

Tervetuloa Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan vuokraustoimialan markkinapaikkaan! Kun haluat vuokrata esimerkiksi tarvikkeet lomalle: auton, mökin, paljun tai moottorikelkan, tai vaikkapa koneet rakennukselle tai siivousvälineet kotiin, löydät ne Nettivuokrauksesta. Palvelun käyttäjämäärä on vahvassa kasvussa, mukana sekä yrityksiä että yksityisiä, ja tällä hetkellä tarjolla on yli 12 000 vuokrattavaa tuotetta. Kehitämme sivustoa aktiivisesti asiakkaiden palautteen ja toiveiden mukaisesti.

Nettivuokrauksen taustalla on ihmisten aito tarve löytää vaihtoehtoja ostamiselle. Teettämämme tutkimuksen mukaan keskeisiä syitä vuokraamiseen ovat muun muassa rajalliset säilytysmahdollisuudet kotona sekä se, että harvoin käytettävää välinettä ei haluta ostaa omaksi. Vuokraamalla voi myös testata käytännössä tuotteita, joiden hankintaa vasta harkitaan.

paljupainepesuri

Vuokraa tai laita omat tavarat tuottamaan

Kuka tahansa voi vuokrata ja toimia vuokralleantajana Nettivuokrauksessa. Omien tavaroiden tarjoaminen vuokralle on kätevä tapa hankkia hieman lisätuloja. Pääset alkuun helposti rekisteröitymällä vuokralleantajaksi ja tekemällä sopimuksen Nettimaksun käytöstä maksutapana.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymyksissä:

Puh. 010 231 1710 (arkisin klo 9-16) tai [email protected]


Nettivuokraus.comin taustalla on Nettiauto.com-palvelusta tuttu NettiX Oy. Muita Nettixin markkinapaikkoja ovat Nettimoto.com, Nettivene.com, Nettikaravaani.com, Nettivaraosa.com, Nettikone.com, Nettimokki.com, Nettimarkkina.com ja Huutokaupat.fi.