Tietoa palvelusta — Mikä on Nettivuokraus?Vuokraaminen on melkein yhtä vanha asia maailmassa kuin omistaminen, joten emme voi väittää keksineemme sitä. Mutta olemme oivaltaneet asian, joka on kaiken vuokraamisen ytimessä. Tunteen, jonka vuokraaminen voi saada aikaan.

Vuokraaminen on parhaimmillaan uusi elämys, jota ei muuten ole mahdollista saada. Jos olen kalastamassa ja saan elämäni lohen, kukaan ei kysy, sainko sen narrattua vuokrakamppeilla vai omillani. Jos teen siitä herkullista ruokaa tuliterässä kaasugrillissä, vieraat keskittyvät ihastelemaan makua eivätkä välitä siitä, että grilli on vuokrattu. Pöytä, jonka ääressä he herkuttelevat, on itse valmistamani, mutta kukaan ei ole kiinnostunut, oliko sen valmistukseen käyttämäni sirkkeli oma vai vuokrattu.

Näitä omistamisen ja vuokraamisen tunteita me haluamme välittää. Näitä asioita varten Nettivuokraus on olemassa. Ja näissä asioissa se on Suomen paras.

Vuokraa tai laita omat tavarat tuottamaan

Kuka tahansa voi vuokrata ja toimia vuokralleantajana Nettivuokrauksessa. Omien tavaroiden tarjoaminen vuokralle on kätevä tapa hankkia hieman lisätuloja. Pääset alkuun helposti rekisteröitymällä vuokralleantajaksi ja tekemällä sopimuksen Nettimaksun käytöstä maksutapana.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymyksissä:

Puh. 010 231 1710 (arkisin klo 9-16) tai [email protected]

 

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg