Tietoa palvelusta

Tervetuloa Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan vuokraustoimialan markkinapaikkaan! Kun haluat vuokrata vaikkapa koneen rakennukselle tai pomppulinnan lastenjuhliin, löydät ne nyt täältä. Palvelussa on mukana jo yli 600 vuokratoimialan yritystä pilottiasiakkaina ja sivustoa kehitetään yhteistyössä käyttäjien ja vuokratoimialan yritysten kanssa.

Yritysten lisäksi nyt myös yksityiset vuokralleantajat voivat lisätä ilmoituksia palveluun. Varausten tekeminen helpottuu tarjoamamme turvallisen maksunvälityspalvelun avulla. Nettimaksu on käytössä kaikissa yksityishenkilöiden ilmoituksissa sekä jatkossa myös osassa yritysten ilmoituksia. Palvelun toteuttaa Maksuturva Oy.

Palvelun taustalla on ihmisten halu vuokrata. Nettivuokraus.comin teettämän tutkimuksen mukaan keskeisiä vuokrausmotiiveita ovat rajalliset säilytysmahdollisuudet ja se, että harvoin tai kertaluontoisesti käytettävää tuotetta ei haluta ostaa omaksi. Vuokraamalla voi myös testata käytännössä tuotteita, joiden hankintaa vasta harkitaan.

Tavaroiden vuokraaminen kasvattaakin jatkuvasti suosiotaan, sillä ihmiset ovat yhä tietoisempia kulutustottumuksistaan. Vuokraaminen on paikallaan usein tilanteissa, joissa on tarve saada tietty tavara lyhytaikaisesti käyttöön - esimerkiksi pakettiauto muuttoa varten tai palju viikonlopuksi. Palvelun kautta löytyy myös laaja valikoima rakentamiseen ja remontointiin liittyviä koneita ja tarvikkeita.

Tervetuloa selailemaan ilmoituksia ja tekemään varauksia Nettivuokrauksen kautta - tai rekisteröidy vuokralleantajaksi ja laita omat tavarasi tuottamaan. 

Kaikki yritykset ovat myös tervetulleita rekisteröityä palveluun ja jättämään ilmoituksia. Palveluun rekisteröitymällä voi jättää Nettimaksullisia ilmoituksia. Vuokrayrityksille on myös tarjolla muita vaihtoehtoja. 

Kysy lisää:
NettiX Oy
Toni Hartonen
[email protected]
044 327 0880 

 

tykkääthän meistä myös Facebookissa ja kutsu kaveritkin tykkäämään! Otamme mielellämme palautetta vastaan - voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai palautelomakkeen kautta. 


Nettivuokraus.comin taustalla on Nettiauto.com-palvelusta tuttu NettiX Oy. Muita Nettixin markkinapaikkoja ovat Nettimoto.com, Nettivene.com, Nettikaravaani.com, Nettivaraosa.com, Nettikone.com, Nettimokki.com, Nettimarkkina.com ja Huutokaupat.fi.Ilmoita Suomen suurimmassa vuokraajien kohtaamispaikassa!