Tubbs Lumikengät

Lappajärvi
Alk. 10 € / vrk
ID 500645. Nykäläntie 124, 62600 Lappajärvi, Suomi

Valittavanasi on Tubbsin Frontier, xplorer tai mountanier lumikengät.

Tubbsin lumikengät ovat vuodesta toisee testivoittajia. Siksi vuokraamokäyttöön valitsimme ne parhaat mahdolliset lumikengät.

Näissä lumikengissä on mietitty viimesen päälle siteen käytettävyys sekä kengän rakenne. 

Kenkiä on useampaa kokoa, 25 , 30 ja 36 tuumaiset. 

Käytännössä Frontier-malli sopii erityisesti rauhallisempaan matkantekoon ja vaikkapa perheille. Sen 180EZ-side on erittäin helppokäyttöinen ja mukava. Koot 25-30 tuumaa.

Tubbsin Xplore-sarja on kevyt ja helppokäyttöinen vastaus lumikenkäilyä aloittelevan seikkailijan toiveisiin. Luotettava Quick Fit™ -side on helppokäyttöinen ja soveltuu laajaan valikoimaan talvikenkiä ja kokoja niin miehille kuin naisillekin. Hiiliteräksiset varvas- ja kantaosiot pitävät sinut turvallisesti liikkeessä ja biomekaanisesti suunniteltu Fit-Step™-kehikko pitää kulkusi mukavana ja varmana. Koot 25-30 tuumaa.

Mountanier takaa helpon kulu maastossa. Testattu ja toimiva ActiveFit™-side ja ActiveLift™ -kannan nostaja antavat sen "mene minne vain" ja "tee mitä vain" -valinnanmahdollisuuden jota tarvitset kohotessasi kohti huippuja tai seikkaillessasi merkkaamattomassa maastossa. 8-pisteen Anaconda™ -päkiäosio antaa ylivoimaisen pidon kaikkein haastavimmassakin maastossa. Kestävä, kevyt ja mukava - voit luottaa varusteeseesi minne vain menetkin. Miehille ja naisille mukautetut mallit palvelevat molempin sukupuolien tarpeita, erinomaisuudesta tinkimättä. Koko 36 tuumaa.

Kenkiä yhteensä 25 paria. Kysy isommista määristä tarjous.

Sijainti ja toimitus

Nykäläntie 124, 62600 Lappajärvi, Suomi
 

Hinnat ja saatavuus

10€/vrk, 50€/7vrk

10€/vrk, 50€/7vrk

1. Valitse vuokrausmalli

2. Valitse päivä

  •  Mahdollinen
  •  Osittain mahdollinen
  •  Valittavissa
  •  Ei saatavana
Ota yhteyttä

Vuokra- ja varausehdot