Talvimakuupussi

Helsinki
Alk. 39 € / 3 päivää
ID 501338. Lauttasaarentie 40, 00200 Helsinki, Suomi

Laadukkaan untuvamakuupussin vuokraus

Toimitus kaikkialle Suomeen postitse tai nouto varastoltamme Helsingistä.

Varaa verkkopalvelussamme!

Makuupussin vuokraus kaikkialle Suomeen.

Warmpeace Viking 1200 on laadukas untuvamakuupussi ympärivuotiseen käyttöön. Talvimakuupussin vuokraus mahdollistaa harrastamisen huippulaadukkailla välineillä ilman suurta investointia omaan talvimakuupussiin.

 • täyte ankanuntuvaa
 • vettähylkiväksi käsitellyt nailonkankaat
 • kokopitkä, kahteen suuntaan avautuva ja kestävä vetoketju oikealla tai vasemmalla (mahdollisuus liittää kaksi pussia yhteen)
 • täytteen paino (g): 1340 g
 • äärilämpötila: -38C
 • mukavuuslämpötila naiset: -10C
 • mukavuuslämpötila miehet: -18C
 • käyttäjän enimmäispituus: 195 cm
 • täytemateriaali: ankan untuva

Vuokrapakettiin kuuluu:

 • makuupussi
 • makuupussin sisäpussi (pakollinen)
 • säilytyspussi 

Toimitus kaikkialle Suomeen postitse tai nouto varastoltamme Helsingistä. Retkeily- ja ulkoiluvarusteiden vuokraaminen on oiva vaihtoehto kalliin tuotteen ostamiselle omaksi vain satunnaista käyttöä varten.

Sijainti ja toimitus

Lauttasaarentie 40, 00200 Helsinki, Suomi - Lauttasaari
Valitse toimitustapa verkkopalvelussamme varauksen yhteydessä.

Toimitusalueet

Suomi
Mikäli valitset postitoimituksen, voi palautuksen tehdä mihin tahansa Postin toimipaikkaan.
 

Hinnat ja saatavuus

Minimiaika: 3 päivää 
Maksimiaika: 1 kuukausi
Hinnoittelu:
3 päivää: 39,00 €  
1 viikko: 59,00 €  
2 viikkoa: 79,00 €  
3 viikkoa: 89,00 €  
1 kuukausi: 99,00 €  

Voit tehdä varauksen suoraan verkkopalvelussamme osoitteessa www.liizi.fi, puhelimitse tai sähköpostilla.

Siirry varauskalenteriin

Ota yhteyttä
Lauttasaarentie 40, 00200 Helsinki, Suomi

Vuokra- ja varausehdot

Vuokra- ja varausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Voimassa 1.11.2015 alkaen
Liizi.fi on Liizi Oy:n (2703671-6) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Vuokraaminen
Vuokranantajana toimii Liizi Oy (2703671-6). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta.
Tuotteet tilataan joko

1) verkkopalvelun kotisivuilla valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista ja lisäämällä ne varauksiin (“ostoskori”) tai

2) puhelimitse tai sähköpostitse

Vuokraaja hyväksyy tilauksen tehdessään vuokrausehdot.

Tuotteet
Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Toimitustavat ja -kulut
Toimitustavaksi asiakas voi valita toimituksen Postin toimipaikkaan, Postin kotiinkuljetuksen tai noudon Liizin Helsingin varastolta. Toimitus Postin toimipaikkaan maksaa 8,00€ alle 80,00€ tilauksille. Vuokrahinnan ylittäessä tämän, on toimitus ilmainen. Kotiinkuljetuksen hinta on 15,00€ alle 160,00€ tilauksille. Tätä suuremmille tilauksille tarjoamme kotiinkuljetuksen ilmaiseksi. Toimituskulut sisältävät myös tuotteen palautuksen Postin asiakaspalautuslähetyksenä vuokra-ajan päätyttyä. Noudettaessa tuotteet itse, tulee tuotteet palauttaa toimipaikkaan.

Toimitus tai nouto
Postitse toimitettavien tilausten toimitus tapahtuu asiakkaan valitsemaa vuokra-ajan alkamispäivää edeltävänä työpäivänä varastoltamme. Tuote toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Posti Oyj:n kuljettamana asiakkaan valitsemaan osoitteeseen tai Postin toimipaikkaan noudettavaksi. Kuljettaja sopii asiakkaan kanssa kotiinkuljetuksesta. Tuotteen ollessa noudettavissa Postin toimipaikassa ilmoitetaan tästä asiakkaalle tekstiviestitse tai saapumisilmoituksella.
Normaalitapauksessa tuote on noudettavissa tai toimitettuna asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana viimeistään kello 16 (kotiinkuljetus klo 21). Mikäli tuote ei ole noudettavissa tai sitä ei yritetä toimittaa asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana, jatketaan vuokra-aikaa sen loppupäästä myöhästymisen pituisella ajanjaksolla.

Valittaessa toimitustavaksi nouto, on tilaus noudettavissa Liizin toimipaikasta ensimmäisenä vuokrapäivänä.

Vuokraajalla on oikeus palauttaa vuokraamansa tuote veloituksetta mikäli hän kokee tuotteen olevan huonokuntoinen, likainen tai muutoin poikkeavan sovitusta. Palautuksesta tulee olla etukäteen yhteydessä Liizin asiakaspalveluun.

 

Sopimuksen irtisanominen
Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

 

 

Maksuehdot

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteen vuokrahinta riippuu vuokra-ajasta. Tuotteiden mahdolliset vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu tuotesivulla. Asiakkaan valitessa haluamansa vuokra-ajan palvelussa, näyttää palvelu tuotteen vuokrahinnan valitulle ajalle. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

Maksaminen ja maksutavat
Verkkopalvelun maksujenvälityksestä vastaa Checkout Finland Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Checkoutin palvelussa voit maksaa joko verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla tai korttimaksulla. Maksupainikkeista käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Korttimaksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla.

 

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen asiakkaan tulee palata takaisin verkkopalveluun. Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan vahvistus onnistuneesta tilauksesta.

Myöhästymiset ja korvaukset

Tuotteiden palauttaminen
Vuokrattavat tuotteet tulee toimittaa takaisin Liizi Oy:lle viimeistään vuokra-ajan viimeisenä päivänä klo 16.00. Tällä ajankohdalla tarkoitetaan aikaa jolloin tuotteiden tulee olla luovutettuna Posti Oyj:n toimipaikkaan tai Liizin toimipaikkaan. Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa hyvässä kunnossa ja vuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa palautuslomakkeessa tälle varatussa kohdassa. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta.

Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle toimitettu, Palautus on asiakkaalle maksuton käytettäessä Postin asiakaspalautuslähetystä. Tarkempi palautusohje toimitetaan toimituksen yhteydessä.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Lisäksi perimme laskutuslisän 5€/lasku ja maksumuistutuksista 5€/muistutus.. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen. Vuokra-ajan päättymisestä 14 vuorokauden kuluttua vuokraajalta peritään korvaus kuin tuhoutuneesta tuotteesta uushankintahinnan mukaisesti.

 

 

Vakuudet ja vahingonkorvaukset

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.

 aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

 

 

Vakuutus ja omavastuu

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota välittömästi yhteyttä Liizin asiakaspalveluun [email protected] tai 044 700 7758. Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä Liizin asiakaspalveluun.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

 

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan