Pomppulinna Jalkapallo

Helsinki
Alk. 179 € / Vuorokausi
ID 501569. Valokaari 10, 00740 Helsinki, Suomi

Pomppulinnat ovat aina varma valinta juhliin kuin juhliin. Pomppulinnamme ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita euroopassa valmistettuja.

Jalkapallo -pomppulinna on nuorten jalkapalloilijoiden ehdoton suosikki. Kulkee isolla farmarimallisella autolla mutta suosittelemme kuljettamaan peräkärrillä tai tilaamaan kuljetuksella. Vuokratessasi saat mukaan nokkakärrit joilla linnan siirtely sujuu vaivattomasti. Tarvitset vain tilan ja verkkovirtaa. Linna on todella nopea asettaa toimintaan. Avaat vaan linnan tasaiselle alustalle, asennat puhaltimen kiinni ja kytket virrat puhaltimeen. Tämän kaiken voi tehdä alle 10 minuutissa.

Pomppulinnassa hypitään aina ilman kenkiä. Suosittelemme linnaan maksimissaan seitsemää pomppijaa kerrallaan. Toki enemmänkin mahtuu, mutta riski yhteentörmäyksistä kasvaa.

Pinta-ala 5,4 m x 4,0 m, korkeus 4,0 m, paino noin 120 kg

 

Puhallin: 230 V, 1.1 kW , paino 15kg (Toimii normaalissa pistoriasiassa).

Lisää omalle listalle

Sijainti ja toimitus

Valokaari 10, 00740 Helsinki, Suomi
Toimitusalue: Uusimaa.
Kuljetus alk. 99 €. Kuljetus sisältää kasauksen ja purkamisen.
 

Hinnat ja saatavuus

1. Valitse vuokrausmalli

2. Valitse päivä

  •  Mahdollinen
  •  Osittain mahdollinen
  •  Valittavissa
  •  Ei saatavana
Ota yhteyttä
Valokaari 10, 00740 Helsinki, Suomi

Vuokra- ja varausehdot

Vuokra- ja varausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Vapaana olevat laitteet merkitään järjestelmäämme varatuiksi niille päiville, jolloin tapahtumanne on. 

Merkintä pysyy viiden arkipäivän ajan, eikä siis sido teitä mitenkään. Voitte tänä aikana harkita tilauksen tekemistä ilman että kukaan muu voi varata laitteitanne samalle ajalle. Jos ette tilaa tarjouksen mukaisia laitteita viiden arkipäivän sisällä, astuu välimyyntivaraus voimaan (= hinnat ovat voimassa mutta laiteet ovat vapaana muille vuokrattaviksi).

Tilauksen voi perua maksutta 14 vuorokautta ennen toimitusta. Alle 14 vuorokautta tehdyistä peruutuksista veloitetaan toimitusehtojen mukainen peruutusmaksu (50% tilauksesta)

Myöhästymiset ja korvaukset

Jos vuokrauskohdetta ei palauteta vuokran loppuun mennessä, myöhästymisestä veloitetaan vuokraajalle ja seuraaville asiakkaille aiheutuneet kohtuulliset kulut, kuitenkin vähintään 50eur. Vuokravälineet on palautettava siinä kunnossa kuin ne oli vuokrattaessa

Vakuudet ja vahingonkorvaukset

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon niiden käyvän arvon mukaisesti.