Vuokraa paku Jyväskylästä

Jyväskylä
Alk. 30,00 € / h
ID 502352. Taitoniekantie, 40740 Jyväskylä, Suomi

VUOKRAAN pakettiautoa ilman kuljettajaa. Autot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjassa.

Kotiinkuljetus lähialueelle on myös mahdollista jos sinulla ei ole autoa tai mahdollisuutta noutaa vuokra-autoa.

Myös pienimuotoista kuljetusapua voi tiedustella, mutta varsinaista muuttopalvelua ei ole tarjolla. Soita ja kysyy lisää tästä!

Tavaratilan mitat: Pituus 275 cm, leveys 160 cm ja korkeus 137 cm.

Pakettiauton vuokrausta Jyväskylässä. Jos tarvitset muuttoauton, niin ota yhteyttä. Huonekalut siirtyvät myös kätevästi pakettiautolla. Ei tarvitse välittää sateista ja muuttokuorman peittelemisestä pressuilla.

Jos nurkissa pyörii turhia, ylimääräisiä tavaroita, jotka pitäisi kuljettaa pakulla kaatopaikalle, niin soittele ja sovitaan aika kuljetukselle. Toisessa pakussa on vetokoukku, joten tarvittaessa voit lisätä peräkärryn siihen ja saat kuljetettua enemmänkin tavaraa karralla, vaikka koko muuttokuorman.

Kilometrirajoitusta ei yrityksen autoilla ole paitsi, että koskee vain kotimaan liikennettä. Muussa tapauksessa ota yhteyttä ja neuvotellaan tapauskohtaisesti. Eläinkuljetuksia ei voi tehdä, mutta esim. moottoripyörän haku onnistuu mainiosti.

Tästä opiskelijalle oiva muuttoauto. Autonvuokraus on helppoa ja vaivatonta. Soita, varaa aika ja nouda se sopimuksen mukaan. Pienyrittäjältä on joustavaa vuokrata vuokrapaku. Aikataulut ovat joustavia. Kannattaa kysäistä myös vuokralle pakettiautoa kotiinkuljetuksella. Toimitan Jyväskylässä lähialueelle pientä lisämaksua vastaan.

Auto sijaitsee siis Jyväskylän Kortepohjassa. Nouto ja palautus onnistuu melkein kellonajasta riippumatta. Sopimuksen mukaan.

 

VUOKRAAJAN VASTUUT

Autoissa on täyskasko. Vuokraaja sitoutuu kustantamaan itse aiheutetut vahingot tai liikennerikkeet. (omavastuuosuus 500 €). Henkilöllisyys tarkistetaan ja ajokortti oltava tietenkin mukana.

Pidätän oikeudet muutoksiin!

 

Merkki/malli:
Nissan Primastar
Vuosimalli:
2006
Henkilömäärä:
3
Ovien määrä:
5

Sijainti ja toimitus

Taitoniekantie, 40740 Jyväskylä, Suomi - Kortepohja
Lisähintaan 20€ lähialueelle, soita lisää tästä.
 

Hinnat ja saatavuus

HINNASTO alkaen 2017 (Hinnat sisältävät ALV:n)

1h     30€
2h     40€

3h     50€
12h   60€
24h   70€
2 vrk 120€
1 vk   350€

+ polttoaineet

Kotiinkuljetuslisä +20€

Ota yhteyttä
Taitoniekantie 21 a 1, 40740 Jyväskylä, Suomi

Vuokra- ja varausehdot