Yrityksen virkistyspäivät tulossa – 10 ideaa

Suunnitteletko virkistyspäivän ohjelmaa yritykselle tai hauskaa yhteistä tekemistä kaveriporukalle? Koostimme 10 ideaa Nettivuokrauksen kautta löytyvistä ajanvietteistä, jotka olisi koettava porukalla.

Kokoustilat & vuokramökit
Kokoustilan vuokraaminen yrityksen virkistyspäiville on se perinteinen vaihtoehto. Vuokratiloihin voidaan mennä viettämään rentoa yhteistä aikaa tai suorittamaan tiukat Powerpoint-kalvosulkeiset. Voit varata tilan tarpeesi mukaan joko muutamaksi tunniksi tai useammaksi vuorokaudeksi.

Vuokraa kokoustila
Vuokraa mökki


Erikoissaunat
Virkistyspäivä voi olla kerrankin hyvä hetki kokea vähän eksoottisempi saunaelämys. Vai miltä kuulostaisi ledivaloilla koristettu ja rekkaan pakattu saunalava, grillillä ja peleillä lastattu saunalautta tai helposti liikuteltava tynnyrisauna? Nämä löylyt jäävät taatusti mieleen!

Vuokraa saunalava
Vuokraa saunalautta
Vuokraa tynnyrisauna

Nettivuokraus - Virkistyspäivä


Koskenlasku, koskikellunta ja kalliolaskeutuminen
Seikkailuviikarin elämyspäivänä koet Kymijoen parhaat pärskeet ja rauhalliset maalaismaisemat. Täällä voit valita useammasta vaihtoehdosta omalle porukallesi ne sopivimmat lajit ja harrastaa niitä näppärästi samalla alueella ammattilaisten ohjeistamana. Valikoimasta löytyy sekä hurjempia että rauhallisempia lajeja: esimerkiksi jännittävä kalliolaskeutuminen, koskikellunta, melonta tai kirkkovenesoutu. Tämä on houkutteleva vaihtoehto, kun halutaan irtaantua toimiston tomusta kauniiseen luontoon.

Katso Seikkailuviikarin tarjonta


Veneretki
Veden äärellä raittiissa ilmassa mieli rentoutuu, minkä vuoksi virkistyspäivän teema voisi olla veneretki. Nettivuokrauksessa erilaisten veneiden valikoima on runsas ja kiinnostuksesta riippuen vene löytyy kalastustarkoitukseen tai rentoon vesiajeluun. Suurimmissa vuokraveneissä saatte kipparin mukaan ja voitte itse keskittyä hauskanpitoon. Veneitä on tarjolla tunti- tai vuorokausihinnalla.

Vuokraa vene tai vesijetti


Pakopelit
Tiimityöskentelyä vaaditaan trendikkäissä pakopeleissä, kun ryhmä koittaa selvittää, miten päästä pois vankilasta, aavemaisesta pimiöstä tai kauhuelokuvan miljööstä. Pakopelit soveltuvat paikasta riippuen eri kokoisille ryhmille 2–25 henkilön välillä. Pakenemiseen kannattaa varata aikaa noin 1–1,5 tuntia, toki näppärä ryhmä voi selvitä haasteesta nopeammin.

Katso erilaiset pakopelit


Speden Spelit
Moni muistaa TV:stä tutut Speden Spelit, eli leikkimieliset kilpailut, joissa pisteet lasketaan kuitenkin tarkasti voittajan selvittämiseksi. Tunnetuin näistä peleistä lienee nopeustesti, jossa kilpailija painelee neljää valonappia vuorotellen koneen määräämässä järjestyksessä vauhdin kiihtyessä koko ajan. Nettivuokrauksen kautta voitte napata kisailupäiväänne ainakin seuraavat laitteet:

Speden Spelit, Nopeustesti
Speden Spelit, Keilat ja pallo
Speden Spelit, Laserpyssy


Nettivuokraus - Virkistyspäivä


Kuplafutis & sumopuvut
Kuplafutis ja sumopuvut voivat olla täydellinen lisä ulkoilupäivälle. Ei tarvita kuin isohko pelialue ja leikkimieltä. Kuplafutiksessa ei juurikaan sääntöjä ole, joten peli on erittäin hauska, mutta myös todella liikunnallinen; puetaan iso kuplapallo kehon suojaksi, ja pelit voivat alkaa!
Kun pelit on pelattu ja kuplafutaajille kikateltu, on aika pukea isot sumopuvut päälle ja ottaa toisistaan mittaa painimalla. Tässäkään lajissa ei kauheasti sääntöjä ole, kun liikkuminenkin on valmiiksi niin haastavaa. Nämä lajit saavat totisemmankin työntekijän rentoutumaan ulkoilupäivän merkeissä!

Vuokraa kuplafutis
Vuokraa sumopuku


Karting
Karting on tapahtumarikas, nopeatempoinen ja haastava laji, joka tekee siitä myös erittäin mielenkiintoisen seurattavan katsojille. Ulkoratojen kilpailuissa keskituntinopeudet nousevat usein yli 70 kilometriin tunnissa huippunopeuksien ollessa jopa 140km/h tasoa. Sisäradoilla autojen nopeudet ovat maltillisemmat, mutta vauhti ja hyvä meininki on taattu!

Varaa karting


Paintball

Paintball, eli värikuulasota, on vauhdikas ja jännittävä aktiviteetti, jossa koitetaan osua kaveriin kirkkaanvärisiä värikuulia ampuen. Tämä laji yhdistää toimintaa, strategiaa sekä yhteistyötä, ja kehittää siten tiimihenkeä. Hauskasta pelistä riittää varmasti puitavaa ja muisteltavaa jälkeenkin päin.

Vuokraa paintball-varusteet


Toimintapäivä Villingissä

Tähän valmiiseen toimintapakettiin kuuluu veneretki Villinkiin Helsingissä, värikuula-aseet sekä maastopuvut.  Tältä samalta palveluntarjoajalta on vuokrattavissa myös saunatilat ja kuuma palju loppuillan rentoutusta tai ilonpitoa varten.

Katso tarkemmat tiedot toimintapäivästä Villingissä

Teksti: Nettivuokrauksen toimitus
Kuvat: Nettivuokraus.com

 

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg