Vuokraus tekee hyvää - Tule mukaan Itämeren suojeluun Nettivuokrauksen ja Muumien kanssa

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

#MEIDÄMERI on Moomin Charactersin yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa toteuttama kampanja. Sen tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville, lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren pelastamiseksi. Nettivuokraus osallistuu kampanjaan lahjoittamalla 5% Nettimaksullisten varausten provisiosta.

Nettivuokrauksen edustama vertaisvuokraus on ekologisesti kestävämpi elämäntapa. Vuokraamalla voit vähentää turhaa kulutusta, säästää luonnonvaroja ja lisätä omistamiesi hyödykkeiden käyttöä ja toki samalla tienata hieman ekstraa. 

Näin voit auttaa:

- osta harkiten
- harvoin tarvitsemasi tavarat voit myös vuokrata - kun vuokraat “Nettimaksu”-merkityn tuotteen, tuet samalla #MEIDÄNMERI -kampanjaa
- voit myös tarjota omia tavaroitasi vuokrattavaksi silloin kun et itse tarvitse niitä

Sinä olet mukana sekä vuokraamalla että vuokranantajana!

Lue lisää: www.meidänmeri.fi

Kommentit