Vuokatista löytyy Suomen ainoa lumilautatunneli

Vuokatin rinteistä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. Rauhallisempaa tekemistä kaipaavallekin on tarjolla monipuoliset vaihtoehdot.

Hurjia temppuja kaipaaville laskettelijoille Vuokatti tarjoaa olympiakriteerit täyttävät SuperPipen ja SlopeStyle-rinteet sekä olympialuokittelun saaneen Olympiakatin. Ne eivät jätä ketään kylmäksi vaativuutensa suhteen. Lasketteluvälineisiin kannattaa satsata, että rinteistä voi nauttia täydellä teholla.

Vuokatin lumilautatunnelissa on 80 metriä pitkä ja 20 metriä leveä halfpipe. Se antaa mahdollisuudet kehittää omia laskettelu- ja hyppytaitoja hurjiin suorituksiin asti lumilaudalla. Samassa paikassa harjoittelevat myös Vuokatti Urheiluakatemian urheilijat. Rauhallisemmista suorituksista nauttivilla on mahdollisuus lasketella siellä ikään tai kuntoon katsomatta Snowtubing-renkailla.

Vuokatin uskotaan olevan vanha lappilainen uhripaikka ja sieltä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa niillekin, jotka eivät kaipaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita lomallaan. Niin rentoutumista etsivä kuin kuntoilua haluava löytää itselleen elämyksiä ja tekemistä ikään katsomatta. Se on erinomainen lomakohde myös lapsiperheille. Vuokatissa voi lähteä rauhalliselle hiihtolenkille, lumikävelylle tai retkeilemään.

Ampumisesta nauttiville oikea paikka on Vuokatti Bowling. Siellä pääsee harjoittelemaan simulaattoriammuntaa kahdella kivääri- ja pistoolijäljitelmällä tai adaptereiden avulla omalla tai vuokratulla aseella. Kesällä Vuokatissa voi myös skeittailla, pelata tennistä, squashia tai vaikkapa sulkapalloa. Erikoisuutena löytyy metsägolf. Vaihtelua kaipaava voi valita myös frisbee- tai futisgolfin.

Majoitukseen löytyy useita vaihtoehtoja. Leirintäalueella voi majoittua asuntoautoon, asuntovaunuun tai telttaan. Niiden lisäksi alueelta löytyy erilaisia huoneistoja ja mökkejä.

Aloita loman suunnittelu tutustumalla kaikkiin Nettivuokrauksen matkailuautoihin ja asuntovaunuihin

Tutustu myös Vuokatin-alueen loma-asuntoihin ja vuokramökkeihin.

Toimittaja: Nina Malmberg

Kuvat: istock.com ja Nettivuokraus.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg