Vinkit hauskempaan lomailuun

Lähilomailu kunniaan! Sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan taataksesi itsellesi ja läheisillesi unohtumattoman kesäloman. Säästyt ylimääräiseltä vaivalta vuokraamalla tuotteet ja palvelut lomailuun. Samalla sinulle jää aikaa keskittyä loman tärkeimpään tavoitteeseen - nauttimiseen ja rentoutumiseen.

Vuokraa mökki

Jopa mökin omistajan kannattaa välillä harkita mökin vuokraamista loman ajaksi - varsinkin jos oma tai suvun mökki on pitkän ajomatkan päässä ja siellä käyminen alkaa muistuttamaan enemmän työleiriä tai sukukokousta kuin lomailua. Nettivuokrauksen hakutyökalulla löydät vapaat mökit läheltäsi.

Palju terassille

Palju alkaa olla kotimaalomailun vakiorekvisiittaa, eikä ihme. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia viilenevästä kesäillasta lämpimän veden syleilyssä. Voit vuokrata paljukärryn vaikkapa suoraan toimitettuna omalle kotipihallesi. Ei muuta kuin kesäjuhlat pystyyn ja paljuilemaan! 

Vauhdin hurmaa vesijetillä

Kuuman kesäpäivän ehdoton hitti on vesijetti. Tällä monipuolisella ja ketterällä kaverilla voit urheilla, kilpailla tai tehdä vaikka sightseeing-matkan lähivesistöösi. Hyppää jetin kyytiin ja anna vauhdin viedä.

Kanootin vuokraus

Sinun ei tarvitse olla eräjorma voidaksesi tehdä unohtumattoman melontaretken kauniissa Suomen luonnossa - monet vuokranantajat tarjoavat nimittäin melontaopastusta ja -kursseja aloittelijoille. Kanootteja löytyy joka koossa niin lapsille kuin aikuisillekin, joten tämä voi olla sinulle ja perheellesi hauska yhteinen elämys!

Pomppulinna tai hauska viihdepeli

Kesällä huvipuistot ja seikkailukeskukset ovat tupaten täynnä lomakansaa. Mitä jos järjestäisit tänä kesänä hupiohjelmaa omalle pihallesi? Mikäli pihamaaltasi löytyy riittävästi tilaa, voit vuokrata sinne vaikka pomppulinnan tai erilaisia viihdepelejä sumopainista olympiarataan. Onko tiedossa illanistujaiset, mutta kotoasi ei löydy yhden yhtä peliä? Säästyt varastoimisen vaivalta vuokraamalla hauskan viihdepelin Nettivuokrauksesta.

Teksti: nettivuokraus.com

Kuvat: istock.com ja nettivuokraus.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg