Vauhtifarmin varjoliitokilpailu

Voita Vauhtifarmin varjoliitoelämys!

Osallistu kilpailuun Nettivuokraus.comin Facebook-sivulla. Tykkää ja jaa kisapostausta, ja kommentoi kenen kanssa haluaisit kokea tämän ainutlaatuisen elämyksen!

Vauhtifarmi on perustettu vuonna 2006. Se on paikka, jossa luonto ja maaseudun rauha yhdistyvät vauhdikkaisiin elämyksiin. Vauhtifarmin tuotteet sopivat erityisen hyvin polttari- ja synttäriporukoille sekä alle 300-hengen yritysryhmille. Farmilta löytyy jännittävää puuhaa koko porukalle ja päivänsankari saa vielä erityistä herkkua varjoliitotandemin kyydissä.

Selaa Vauhtifarmin elämyksiä täältä.

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan yhdelle henkilölle kaksi lahjakorttia varjoliitoelämykseen. Voit siis ottaa vaikka kaverisi mukaan! Lennot suoritetaan kokeneen pilotin kanssa Hyvinkään lentokentän alueella (arvo n. 450€).

HUOM! Emme pidä Facebook-postauksen jakamista tai tykkäämistä ehtona kilpailuun osallistumiseen. Riittää kun vain kommentoi kyseistä kisapostausta Facebookissa.

Kilpailu päättyy pe 8.9.2017 klo.12.00. 

Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

Kilpailusäännöt:

Kilpailuaika 1.9 – 8.9.2017.

Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja sovitaan järjestelyistä.

Järjestäjätaho on velvoitettu ilmoittamaan yli 50 euron arvoisista palkinnoista verottajalle ja sellaisten palkintojen voittajilta pyydetään virallista arvontapöytäkirjaa varten henkilötunnus.

Nämä säännöt koskevat Otavamedia Oy:n, Ampparit Oy:n sekä Nettix Oy:n järjestämiä kilpailuja ja arvontoja. Lisätietoja säännöistä.

Tykkää Vauhtifarmin Facebook-sivusta tästä!

Kommentit

Ilmoita Suomen suurimmassa vuokraajien kohtaamispaikassa!