Tervetuloa Nettivuokraus.comiin!

Tervetuloa Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan vuokraustoimialan markkinapaikkaan! Kun haluat vuokrata vaikkapa koneen rakennukselle tai pomppulinnan lastenjuhliin, löydät ne nyt täältä. Palvelussa on mukana jo yli 500 vuokratoimialan yritystä pilottiasiakkaina ja sivustoa kehitetään yhteistyössä käyttäjien ja vuokratoimialan yritysten kanssa.

Uuden palvelun taustalla on ihmisten halu vuokrata. Nettivuokraus.comin teettämän tutkimuksen mukaan keskeisiä vuokrausmotiiveita ovat rajalliset säilytysmahdollisuudet ja se, että harvoin tai kertaluontoisesti käytettävää tuotetta ei haluta ostaa omaksi. Vuokraamalla voi myös testata käytännössä tuotteita, joiden hankintaa vasta harkitaan.

Tavaroiden vuokraaminen kasvattaakin jatkuvasti suosiotaan, sillä ihmiset ovat yhä tietoisempia kulutustottumuksistaan. Vuokraaminen on paikallaan usein tilanteissa, joissa on tarve saada tietty tavara lyhytaikaisesti käyttöön - esimerkiksi pakettiauto muuttoa varten tai palju viikonlopuksi. Palvelun kautta löytyy myös laaja valikoima rakentamiseen ja remontointiin liittyviä koneita ja tarvikkeita.

Tervetuloa selailemaan ilmoituksia ja tekemään varauksia Nettivuokrauksen kautta - tykkääthän meistä myös Facebookissa ja kutsu kaveritkin tykkäämään! Otamme mielellämme palautetta vastaan - voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai palautelomakkeen kauttaNettivuokraus.comin taustalla on Nettiauto.com-palvelusta tuttu Alma Media Suomi Oy. Muita Alma Media Suomen markkinapaikkoja ovat Nettimoto.com, Nettivene.com, Nettikaravaani.com, Nettivaraosa.com, Nettikone.com, Nettimokki.com sekä Nettimarkkina.com.

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg