Tee syyssiivous ja laita tavarat kiertoon

Kesä on ohi, koulu ja työt alkaneet. Vuoden viimeisen neljänneksen kynnyksellä on aika heittää sotkulle hyvästit ja aloittaa arki puhtaalta pöydältä. Näillä vinkeillä saat kotiin järjestystä kaiken tavarapaljouden keskellä. 

Ilmojen viiletessä olo on virkeä ja mieli täynnä tarmoa. Nyt on hyvä hetki laittaa asiat järjestykseen ja kääntää uusi sivu elämässä. Jos aloit jo selailemaan asuntoilmoituksia, stop! Pysähdy. Hengitä. Mieti, onko kuitenkin mahdollista saada lisää neliöitä asuintilaan ilman, että tarvitsee lähteä kotoa muuttolaatikot kädessä? Tee ensi töiksesi vanha kunnon suursiivous.

Raivaa tilaa kotiin

Tavaroilla on tapana asettua omille paikoilleen kuin itsestään, kun on käynyt huolellisesti läpi kaappien sisällön ja luopunut kaikesta turhasta. Asuntoon tulee järjestystä, se on helpompi pitää siistinä ja aikaa ei kulu hukkaan etsiessä “sitä yhtä juttua” kaiken keskeltä.  Nyt viimeistään on aika kaivaa välikausivaatteet naftaliinista ja käydä läpi tavarat, joille itsellä ei ole enää käyttöä: 

Kodinkoneet

Lojuuko nurkissa käyttämätön yleiskone, joka vain vie kaappitilaa jo ties kuinka monetta vuotta? Innostuitko terveellisistä elämäntavoista ja hankit ostospäissäsi mehulingon? Onko jäätekökoneen käyttö hiipunut herkutteluhimon laannuttua? Uskalla laittaa vähäisellä käytöllä olevat kodinkoneet vuokralle ilahduttamaan innokkaampia leipureita, terveysintoilijoita ja herkkusuita. 

Lastentarvikkeet

“Mihin aika katosi?”, kysyi vain 100 % vanhemmista. Ajan kulusta huolimatta tavaroilla on tapana jäädä kodin nurkkiin majailemaan, vaikka niille ei enää mitään käyttöä olisikaan. Jos lastenvaunut, vauvan ensisänky, hoitopöytä tai kantoreppu ovat tulleet tiensä päähän omassa taloudessasi, tee muille ja itsellesi palvelus laittamalla ne vuokralle. 

Vaatteet

Löytyykö vaatekaapista asuja, jotka roikkuvat henkarissa vain kauniina muistona ainutkertaisesta tilaisuudesta? Jos kotona on morsiusmekko, morsiuspuku, vanhojentanssimekko, naamiaisasu tai frakki, saat niistä todennäköisesti enemmän irti vuokraamalla ne jollekin niitä oikeasti tarvitsevalle. 

Työkalut

Sanonta “ihminen ei tarvitse porakonetta, vaan reiän”, ei ole tuulesta temmattu. Jos ei itse tule usein käyttäneeksi poraa tai varastossa lojuvaa puutarhajyrsintä, säästää paljon resursseja ja kasvattaa samalla tavaran käyttöastetta, kun vuokraa ne eteenpäin. 

Tiesitkö?

Jos vuokraustoiminta ei kaikista yrityksistä huolimatta tunnu ottavan tulta alleen, voit aina myydä omistamasi tavaran pois meillä Nettimarkkinassa. Tee vuokrausteko jo tänään tai päätä että laitat tavarat kiertoon. Siivousurakan jälkeen on aika vetää villasukat jalkaan, keittää kuppi teetä, sytyttää pari kynttilää ja toivottaa syksy tervetulleeksi! 

Katso kaikki vuokrattavat siivousvälineet:

Vuokraa tekstiilipesuri

Vuokraa painepesuri

Vuokraa otsonaattori

Vuokraa imuri

Vuokraa lattianpesukone

Vuokraa ikkunapesuri

TEKSTI: Nettivuokraus.com

KUVAT: istock.com

Muuttovälineitä
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg