Tee pikkujoulubileistäsi vuoden parhaat

Pikkujoulut ovat monelle vuoden kohokohta, jossa on lupa irroitella. Bileiden suunnitteluun kannattaa panostaa - rahassa voi tällöin säästää pitkän pennin. Kokosimme vinkit unohtumattomien pikkujoulujen järjestämiseen!

Järjestätkö pikkujoulut yritykselle, seuralle vai kaveriporukalle? Mahtavaa! Aloita juhlien suunnittelu hyvissä ajoin. Anna vieraillesi tilaisuus nauttia ja rentoutua hyödyntämällä vuokraamojen tarjoamat mahdollisuudet. 

Missä kannattaa viettää vuoden parhaat bileet? Toimistolla, kotona, luonnon helmassa mökillä, tunnelmallisessa saunatilassa, viihtyisässä ravintolassa vai muussa juhlatilassa? Oli paikka mikä tahansa, tärkeintä on kuitenkin hyvä fiilis ja tunnelmalliseksi luotu ympäristö.

Disko kruunaa bileet 

Hyvä musiikki tuo hymyn jokaisen huulille. Kukapa ei nauttisi tanssin huumasta savukoneen ja diskovalojen pyörityksessä? Voit rakentaa omannäköisesi diskomaailman mihin vain vuokraamalla huipputason äänentoistolaitteet tai tilaamalla paikalle oikean dj:n, joka nostaa tunnelman kattoon. Ilta huipentuu karaokeen, kun rohkeimmat tarttuvat mikkiin ja viihdyttävät yleisöä ikivihreiden klassikkohittien parissa.

Aktiviteetteja ja hauskoja kuvia

Erilaiset aktiviteetit tuovat hauskaa ohjelmaa juhliin ja toimivat hyvin alkuillan tunnelman jään rikkojana. Anna vieraillesi konkreettinen muisto bileistäsi Photo Boothilla. Polaroid-kameralla ja siihen kuuluvalla rekvisiitalla saa aikaan hauskoja kuvia, jotka voi tulostaa saman tien. Niitä voi myös heijastaa valkokankaalle. Innostuvatko vieraasi erilaisista peleistä, kenties flipperistä tai onnenpyörästä, josta voi voittaa jotain hauskaa?

Juhlat eivät ole vielä valmiit! Muista panostaa myös koristeluun. Erilaisin somistein ja koristein luot paikkaasi tunnelman, joka ilahduttaa jokaista juhlijaa. Vain mielikuvitus on rajana. Sitten onkin aika lähettää kutsut vuoden parhaisiin pikkujoulubileisiin!

Teksti: Nina Malmberg

Kuvat: istock.com

Ideoita juhliin
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg