Tee pikkujoulubileistäsi vuoden parhaat

Pikkujoulut ovat monelle vuoden kohokohta. Niissä on lupa irrotella ja päästellä vuoden höyryjä ulos. Bileiden suunnitteluun ja järjestämiseen kannattaa satsata aikaa ja vaivaa. Mutta rahassa voi säästää pitkän pennin, järjestämällä bileet vaikka omalla toimistolla.

Oletko järjestämässä pikkujoulubileitä yrityksesi työntekijöille, seuralle tai kaveriporukalle? Mahtavaa! Olet antamassa vieraillesi tilaisuuden nauttia ja rentoutua. Siihen on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia. Anna mielikuvituksesi lentää vapaasti. Aloita kuitenkin juhlien suunnittelu ajoissa.

Mieti ensimmäisenä missä haluat järjestää vuoden parhaat pikkujoulubileet? Kenties yrityksesi tiloissa, kotonasi, luonnon helmassa mökillä, tunnelmallisessa saunatilassa, viihtyisässä ravintolassa tai muussa juhlatilassa? Paikalla ei ole väliä, sillä sinun on mahdollista rakentaa aito, upea tunnelma ihan mihin vain!

Rakenna oma disko

Nauttisivatko vieraasi diskon huumasta? Voit rakentaa diskomaailman mihin vain vuokraamalla huipputason äänentoistolaitteet tai tilaamalla paikalle oikean dj:n, joka nostaa tunnelman taivaisiin. Musiikki, tanssi ja laulu vapauttavat hymyn jokaisen huulille. Karaoke kruunaa bileet kuin bileet. Tanssijalkaa alkaa vipattamaan ja tunnelma nousee kattoon savukoneen ja diskovalojen pyörityksessä.

Tunnelmaa ja muistoja

Hauska idea on tarjota pikkujouluissa esimerkiksi erilaisia aktiviteetteja. Voit hankkia vieraillesi ohjelmaa ja konkreettisen muiston bileistäsi Photo Boothilla. Polaroid-kameralla saa hauskoja kuvia, jotka voi tulostaa saman tien. Niitä voi myös heijastaa valkokankaalle. Innostuvatko vieraasi erilaisista peleistä, kenties flipperistä tai onnenpyörästä, josta voi voittaa jotain hauskaa?

Juhlat eivät ole vielä valmiit! Muista panostaa myös silmänruokaan. Koristele juhlapaikkaasi tunnelma, joka nostattaa hymyn huulille ja iloisen mielen. Vain mielikuvitus on rajana. Erilaisia koristeita ja somisteita löytyy joka lähtöön. Sitten onkin aika lähettää kutsut vuoden parhaisiin pikkujoulubileisiin!

Teksti: Nina Malmberg

Kuvat: istock.com

Kommentit
Ideoita juhliin