Tahko on talviurheilijan ja golfaajan paratiisi

Tahkolla pääsee kurvailemaan jopa yli kilometrin pituisissa rinteissä. Moottoriurheilijoille riittää haasteita 600 kilometrin moottorikelkkareiteillä ja golfaajille löytyy väyliä jokaiseen makuun.

Moottorin pärinästä ja vauhdista nauttivalle Tahko tarjoaa mehevät 600 kilometriä pitkän moottorikelkkareitistön. Se kulkee Kuopiosta Tahkon kautta Rautavaaralle jatkuen pohjoiseen. Vuokratulla moottorikelkalla pääsee nauttimaan sopivan pitkistä ja vaativista maastoista. Koviakin pakkasia kestävä makuupussi ja retkeilyvälineet mahdollistavat majapaikoissa yöpymisen. Upea luonto kruunaa elämyksen.

Laskettelusta nauttiville Tahkon lukuisat rinteet jopa 200 metrin korkeuseroineen tarjoavat jokaiselle juuri oikeanlaisia haasteita. Ne luovat mahdollisuudet kokeilla erilaisia laskettelusuksia tai lumilautoja. Samalla voi testata omat laskettelutaidot. Myös lapsille löytyy sopivia rinteitä.

Murtomaahiihtoa kaipaaville Tahkolta löytyy latuja sekä metsä- että harjumaisemista. Kovaa kuntoa vaativat ladut saa haltuunsa, laittoi jalkaan sitten perinteiset murtomaasukset tai luistelusukset. Leppoisampia hiihtelylenkkejä haluavalle on myös tarjolla erilaisia reittejä.

Keväisin, kesäisin ja syksyisin 18-reikäinen golf-kenttä vetää puoleensa haasteita ja vaihtelevuutta janoavia golfaajia. Luonnonkauniit maisemat eivät jätä ketään kylmäksi ja sopivat golfvarusteet täydentävät nautinnon.

Mikäli patikointi ja pyöräily ei kiinnosta, niin Tahkon kauniita metsiä ja niittyjä voi ihastella mönkijän selästä käsin. Taistelua ja kisailua tarjoaa paintball-pelikenttä. Siellä voi pelata kevät-, kesä- ja syksyaikaan.

Majoitus ei ole ongelma. Vuokralle on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja hirsimökeistä rantamökkeihin sekä paritaloista huviloihin ja huoneistoihin. Joihinkin saattaa olla tarpeen vuokrata lapsen matkasänky mukaan matkaan.

Aloita loman suunnittelusi Nettivuokrauksesta ja tutustu Tahkon loma-asunto ja vuokramökki tarjontaan!

Toimittaja: Nina Malmberg

Kuvat: nettivuokraus.com ja 123rf.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg