Suksiboksi tienasi itsensä takaisin vajaassa vuodessa

Vantaalainen Antti Ellonen on vuokrannut 500 litran suksiboksia ja telineitä Nettivuokrauksessa aktiivisesti kesästä 2018 lähtien. ”Oikeastaan boksi on ollut vuokrattuna eteenpäin siitä lähtien aina kun en ole itse käyttänyt sitä”, Ellonen kertoo.

Ellosen kuusihenkinen perhe tarvitsee tavaroilleen boksin aina lähtiessään reissuun viikonloppua pidemmäksi ajaksi, joten se oli välttämätön hankinta. Ajatus boksin antamisesta vuokralle syntyi myöhemmin.

”Muun ajan boksi seisoisi hyllyssä. Mietin, että jos sen vuokraamisesta saisi vaikka 50 euroa viikolta, niin siitä tulisi jo hyvä tili. Olen saanut vajaassa vuodessa jo takaisin sen rahan minkä investoin boksiin. Varsinkin pääsiäisenä, hiihtolomalla ja jouluna olisi varmasti saanut useammankin boksin menemään.”

Suksiboksin tarve iskee usein viime hetkellä

Ellosen mukaan Nettivuokrauksen etuja ovat turvallinen maksusysteemi ja käytännöllisyys.

”On vaivatonta, kun varauksia pystyy käsittelemään riippumatta siitä missä itse on.”

Ellonen on huomannut, että viime hetken kyselyitä tulee paljon.

”Suurin osa vuokraajista on sellaisia jotka käyttävät suksiboksia ensimmäistä kertaa”,

Ellonen paljastaa. ”Sellaisiakin on, että iso perhe lähtee ensimmäistä kertaa Lappiin koko perheen voimin, ja yhtäkkiä pitää miettiä, miten kaikki tavarat saadaan kyytiin.”

Ellosen kokemus onkin, että joustavuus on suksiboksin vuokrauksessa oleellista.

”Molemminpuolinen etu on se, ettei vuokra-ajan tarvitse olla tasan seitsemän päivää ja palautuksen juuri tiettynä kellonaikana. Aina on pystytty neuvottelemaan. Kiireisimpänä sesonkina boksi on tullut takaisin kotiin, putsattu ja lähtenyt kahden tunnin kuluttua uudestaan.”

Oikea hinta löytyy kokeilemalla

Suksiboksin lisäksi Ellonen vuokraa Nettivuokrauksen kautta myös matkasänkyä. Tänä kesänä tarkoitus on laittaa vuokralle myös satulalaukut ja kickbike. Myös tavaroiden ottaminen itselle vuokralle on ollut mielessä.

”Itse ottaisin vuokralle sellaisia laitteita joita tarvitsisin vain kerran tai pari vuodessa, kuten halkomakone, terassipesuri tai terassiöljyn levityskone.”

Omien kokemustensa rohkaisemana Ellonen haluaa kannustaa muitakin laittamaan tavaroita vuokralle.

”Kannattaa lähteä kokeilemaan rohkeasti. Ei se ota, vaikkei annakaan. Ei hyllyssä seisova tavara ainakaan tuota. Pikemminkin voi kokeilla, mikä on se hinta, millä tavara lähtee liikenteeseen.”

Tutustu: Antti Ellosen profiiliin ja vuokrattaviin kohteisiin Nettivuokrauksessa.

Teksti: Nettivuokraus.com

Kuvat: Antti Ellonen

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg