Ryhdy vuokralleantajaksi ja hanki lisätienestiä!

"Laitoin suksiboksin vuokralle Nettivuokrauksen kautta viime kesänä. Vajaassa vuodessa suksiboksi on maksanut itsensä takaisin”, palvelun käyttäjä kertoo. Nettivuokraus.com kokosi parhaat vinkit vuokralleantamiseen.

Kuinka paljon vuokraustoiminnalla on mahdollista ansaita rahaa?  Käyttökelpoisen tavaran antaminen vuokralle on netin ansiosta vaivatonta. Satunnaisella vuokraustoiminnalla on mahdollista tienata lisärahaa esimerkiksi lomamatkaa varten. Se kuinka paljon vuokraustoiminnasta tienaa riippuu paljon siitä, mitä tavaroita laittaa vuokralle ja missä vuokrakohde sijaitsee. Esimerkiksi suksibokseista pyydetään tyypillisesti noin 45-80 euron viikkovuokraa.

Kun harkitset tavaroidesi laittamista vuokralle, ota huomioon ainakin nämä viisi asiaa:

Mitä laitat vuokralle

Suosituimmista vuokraustuotteista saat osviittaa hakemalla Nettivuokraus.comin kategoriahaulla ja laittamalla hakuehdoksi “Katsotuin ensin”. Kesän vuokratuimpia tuotteita ovat esimerkiksi kaikenlaiset mökkeilyyn, veneilyyn ja retkeilyyn liittyvät tavarat ja varusteet. 

Mahdollista tuotteellesi useampi noutopaikka

Vuokraaminen on usein satunnainen ja lyhytkestoinen tarvehankinta, jossa tuotteen sijainnilla on suuri merkitys. Mitä useammista paikoista tuotteesi on noudettavissa, sitä todennäköisemmin sille löytyy vuokraajia. Voit sopia noudon esimerkiksi työmatkasi varrelta.

Hinnoittele oikein

Vertaa mitä muut pyytävät samankaltaisista tuotteista. Ota huomioon, että jos asetat tuotteellesi vuokravakuuden, saat ehkä turvaa vahinkotilanteiden varalle mutta karsit myös mahdollisia vuokraehdokkaita, jos kertavuokrauksen summa nousee liian korkeaksi. 

Reagoi viesteihin ja varauspyyntöihin ajoissa

Vastaa tiedusteluihin ja varauspyyntöihin mahdollisimman nopeasti ja käytä viesteissäsi selkeää ja ystävällistä kieltä. Jos jokin aika ei sovi sinulle, ehdota uutta aikaa ja pyri keskustelemalla pääsemään yhteisymmärrykseen, jotta saat "klousattua" vuokrauksen.

Liitä profiilikuva käyttäjätiliisi

Oma kasvokuva lisää tutkitusti vuokralleantajan luotettavuutta vuokraajan silmissä. Lataa profiilikuva Omat tiedot-kohdassa, kun olet kirjautuneena palveluun. 

Katso vielä vinkit ilmoituksen jättämiseen. Nettivuokraus.comissa ilmoituksen jättäminen on käyttäjälle täysin ilmaista. Turvallista maksutapaa Nettimaksua käytettäessä toteutuneesta vuokrasta veloitetaan palvelumaksu. Lue lisää Nettimaksusta.

Teksti: Nettivuokraus

Kuvat: 123rf.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg