Puku ja limusiini

Mihin laittaa rahaa, kun sitä on kuin roskaa? Leikitään pieni ajatusleikki. Mitä tekisit jos saisit yhden päivän aikana toteuttaa asioita, joista olet aina haaveillut, eikä se jäisi euroista kiinni? Ohessa on pari pientä vinkkiä.

Puku päälle

Tyylikkään puvun vuokra ei päätä huimaa. Eri pukuvuokraamot tarjoavat herrasmiehelle pukuja noin 100 eurosta alkaen / viikko riippuen siitä, puhutaanko frakeista, smokeista vai tummista puvuista. Jos vuokrahinta tuntuu liian pieneltä summalta, niin vaihtoehtona on aina räätälin käsityö.

– Räätälintyönä valmistettu puku, johon kuuluvat takki ja housut, maksavat perushintaisesta kankaasta alkaen 3 500 euroa, smokki 4 000 euroa, frakki 4 500 euroa ja päällystakki 3 500 euroa. Pukua tilatessa tulisi ottaa huomioon mm. käyttötarkoitus, vuodenaika, asiakkaan persoona, ammatti ja vartalotyyppi. Toimitusaika mittatilauspuvulle on kahdesta kolmeen kuukautta, kertoo Pukustudion vaatturimestari Sonja Raassina.

Limusiini

Tyylikäs herrasmies tyylikkäässä puvussa tarvitsee myös arvoisensa kyydin. Limusiini on ollut kautta aikojen rockstarojen ja filmitähtien statussymboli.

– Limusiinin vuokraan vaikuttavat tietysti matkat ja käyttöaika, mutta 24 tunnin tasokkaan limusiinin vuokra pääkaupunkiseudun alueella maksaa 2 500 euroa. Meiltä voi tilata myös VIP-paketin, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, kertoo Limusiini.com:in founder Henri Hiekkamies

Helikopterilla golfkentälle

Herrasmies harrastaa todennäköisesti golfia. Golfvarusteet voi helposti vuokrata muutaman kympin päivähintaan, kun taas ostoksille pitää varata muutama tuhatlappunen. Mutta mikset menisi saman tien tyylillä viheriölle? Private Skies tarjoaa helikopterikyydin. 

– Ilmasta käsin voit tarkistaa kätevästi kentän väylät saapuessasi. Helikopterilla voi laskeutua lähes mihin vain. Laskeutumiseen tarvitaan aina maanomistajan lupa. Suoraan valitsemallesi kentälle tapahtuvaa tyylikästä laskeutumista varten käytännön järjestelyt kannattaa tehdä etukäteen golfklubin kanssa, kertoo Private Skiesin myynti- ja markkinointipäällikkö Annastiina Kekäläinen.

Kahden hengen helikopterin vuokra on 500 euroa per 100 kilometriä ja neljän-viiden henkilön helikopterin vuokra on 800 euroa per sata kilometriä.

Henkivartija

Varallisuus houkuttelee myös selkään taputtelijoita ympärille. Jos haluaa suojella omaa yksityisyyttään, niin kannattaa harkita omaa henkivartijaa. 

– Henkivartijan työhön kuuluu itse toimeksiannon lisäksi turvallisuussuunnittelu, jonka ajallinen pituus riippuu annetusta tehtävästä. Päiväkohtainen hinta riippuu monesta tekijästä, mutta hinta liikkuu noin 1000 eurossa, kertoo turva-alan yrittäjä Teemu Aapavaara Kerboros Turvallisuuspalveluista.

Lottovoitto

Houkuttavatko oheiset vaihtoehdot, mutta Matti asuu kukkarossa edelleen? Yksi mahdollisuus äkkirikastumiseen on lottovoitto. Mahdollisuus sen voittamiseen on yksi 15 miljoonasta eli siis 0,0000065%. Ei kovin iso, mutta mahdollisuus silti. Mihin sinä käyttäisit muutaman ylimääräisen miljoonan? 

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg