Pintaremontti vinkkejä vailla? Hio, poraa ja pese asuntosi kuosiin!

Pieneen pintaremonttiin ei tarvitse löytyä työkaluja omasta takaa, vaan ne voi vuokrata. Tässä on viisi hyödyllistä vinkkiä!

Nyt on saatu vuokranantajalta lupa tehdä pientä pintaremonttia! Sitten vain hihat heilumaan ja.. Niin, mistä saadaan remonttiin tarvittavaa välineistöä? 

Vuokralaisen on hyvä tutustua naapureihinsa, mutta tuoreena tuttavuutena voi olla haastavaa pyytää työkaluja lainaksi. Vuokrauspalveluiden kautta asiointi onnistuu huomattavasti helpommin: työkaluja saa vuokrattua juuri silloin ja siellä missä niitä tarvitsee. Toki naapureita on syytä varoittaa jos tekee asunnossa äänekästä pientä pintaremonttia. 

Nettivuokraus.com kokosi muutaman hyödyllisen hakusanan vuokrattaviin palveluihin ja työkoneisiin.

Hakusanaan voi kirjoittaa tarvitsemansa työkalun tai remontointitarvikkeen nimen. Lisäksi kategorioiden alta löytää erilaisia vaihtoehtoja jos ei tiedä mitä etsii. 

Tässä muutama pienen pintaremontin teossa tarvittavaa työkalunostoa:  

 

1. Työkalut: Koneet, rakentaminen ja teollisuus-kategorian alla sijaitsee työkaluvuokraus

Vuokraa hiomatyökaluja: esimerkiksi hiomakoneen, tasohiomakoneen ja lattiahiomakoneen voi vuokrata etsimällä tämän kategorian kautta oman asuinalueen vuokrauspalveluita. 

Vuokraa kiinnitys ja naulaus välineitä

Vuokraa mittaus ja mittatarvikkeita: tästä kategoriasta löytyvä tasolaser helpottaa kummasti taulun oikean sijoittelun suunnittelussa

Vuokraa poraus ja piikkaus välineitä: täältä löytyy isku- ja akkuporakoneet. Kummalla saikaan porata Cyproc-seinään?

Vuokraa sirkkeli ja leikkaus välineitä: esimerkiksi pistosahalla tai pienellä käsisirkkelillä voi saada paljon aikaan.

2. Maalaa ja tapetoi: Maalaus- ja tapetointitarkkeiden osalta löytyy niin ikään muutama hakusananosto: 

Vuokraa maalinpoistaja

Vuokraa työmaavalo

3. Pese ja höyrytä: Sisustustuotteiden päivittämisessä kätevä väline on tekstiilipesuri. Laattalattioiden pinttymien poistossa hyvä apuri on puolestaan höyrypesuri. 

Vuokraa tekstiilipesuri

Vuokraa höyrypesuri

4. Raikasta: Ammattilaiset käyttävät hajunpoistoon tarkoitettuja otsonaattoreita. Laitteella saa pois ikävät, osin jopa pinttyneet hajut pois vuokra-asunnosta. 

Vuokraa otsonaattori

5. Vuokra-asunto: Joskus tulee eteen myös tilanne, että on pitkän vuokrasopimuksen jälkeen aika lähteä siirtyä uusiin maisemiin tai kohti omistusasuntoa. Nettivuokraus.com-sivuston Muut-kategorian alta löytyy vuokrattavia asuntoja. Pienen pintaremontti-kokemuksen jälkeen olet valmis tekemään myös seuraavasta vuokra-asunnosta kodin itsellesi.

Vuokraa asunto

 

Teksti: Outi Suoranta

Kuva: 123rf

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg