Pikkujoulut - 10 ideaa

Pikkujoulukausi lähestyy vauhdilla ja taas tulisi suunnittella mukava tapa viettää tätä suomalaisille varsin perinteistä juhlaa. Käytetäänkö tänäkin vuonna helpoksi todettua kaavaa ja mennään porukalla keilaamaan ja siitä hyvään ravintolaan syömään? Toimii. Mutta jos kaipaat vaihtelua ja jotain persoonallista vaihtoehtoa, lue tästä Nettivuokrauksen idealista pikkujouluihin.

1. Vuokratila tai mökki
Ensin pitää päättää, missä juhlat pidetään. Oma koti tai toimistotila ei välttämättä sovellu parhaalla mahdollisella tavalla pikkujoulujen viettoon. Mukavaa vaihtelua tuo vuokrattu tila, jonka koon voit valita juhlaväen määrän mukaan. Tarjolla on valikoimaa pienemmistä saunatiloista suuriin kokoustiloihin. Yli yön kestäviä juhlia varten kannattaa valita mökki. Kohteesta riippuen saatavilla on myös lisäpalveluita kuten palju, catering tai baaritilat.

Katso vuokratilat
Katso vuokramökit


2. Ulkosoihtu toivottaa tervetulleeksi
Juhlatunnelma alkaa jo ulkoa, kun soihdut loimuavat talvisessa säässä. Sytytä ulkosoihdut portinpieliin tai kadun reunaan sopiville paikoille, niin vieraat tuntevat itsensä tervetulleiksi tilaisuuten jo ennen kuin astuvat sisään.

Vuokraa ulkosoihtuja
Vuokraa ulkotuli ja teline

3. Koristeet
Juhlatunnelman luominen omaan tai vuokrattuun tilaan kaipaa usein lisävarusteita. Vuokrattavien koristeiden valikoimassa on muun muassa tuikkukuppeja, lyhtyjä, kynttelikköjä, maljakoita, somistekankaita, pöytänumeroita… Jos et ole vielä ihan varma, miltä juhlissasi tulisi näyttää, selaa Nettivuokrauksen koristevalikoimaa ja inspiroidu!

Vuokraa koristeet

Pikkujouluideat

 

4. Puhallettava joulupukki
Joulupukki ei aina ehdi paikalle pikkujouluihin, mutta voit vuokrata korvikkeeksi kolmemetrisen, puhallettavan pukin. Pystyttäminen on suuresta koosta huolimatta helppoa.

Vuokraa puhallettava joulupukki


5. Valaistus ja äänentoisto
Tuleeko tapahtumaasi joku esiintyjä tai pidetäänkö siellä puheita? Voit vuokrata äänentoistolaitteet tai valolatteiston, jotta pikkujouluillan tähdet pääsevät esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuokraa valaistus- tai äänentoistolaitteet


6. Karaoke
Myöhäisillan klassikko on karaoke. Ujommatkin kultakurkut voivat löytää sisäisen Tom Jonesinsa, kun tarjoat laulukokeilulle kunnon puitteet. Voit vuokrata karaokelaitteet käyttääksesi niitä itse tai voit panostaa karaoke ohjelmapalveluun, jolloin saat kokeneen juontajankin paikalle.

Vuokraa karaoke


7. Tonttujen nopeustesti
Pientä kisailua illan ratoksi voi järjestää vaikka oman toimiston nurkassa Speden Speleistä tutulla nopeustestillä. Nettivuokrauksesta löytyy vieläpä jouluteemaan kuvitettu versio lapsille.

Vuokraa nopeustesti
Tonttujen nopeustesti lapsille

Pikkujouluideat 2

 

8. Golfmatto
Juhlan kunniaksi pelattu hohtogolfkisa voi olla hyvä vaihtoehto. Mutta jos haluat pitää koko porukan kasassa ja samalla radalla, voit vuokrata toimistolle tai kotiisi puttimaton tai seinälle ripustettavan golfhaasteen. Golfhaasteessa pisteitä saa osumalla velcro-golfpalloilla seinän eri alueille.

Vuokraa golfrata
Vuokraa seinälle ripustettava Golf Challenge


9. Beer Pong -pöytä
Aikuistenjuhlissa omiaan on vauhdikas juomapeli. Pelaajat koittavat heittää pingispalloja kilpailevan joukkueen olutmukeihin, jotka on aseteltu pöydän toiseen päähään kuvioinnin mukaan. Mukit ja pallot kuuluvat mukaan vuokrasettiin.

Katso lisää juhliin sopivia vuokrattavia


10. Astiat
Kunnon juhlissa tarjotaan kunnon ruokaa. Isommalle porukalle ei välttämättä riitä astioita omasta takaa, joten voi olla tarpeen hankkia astiat muualta. Voit vuokrata astiastot ja ruokailuvälineet tai lämpölaatikot ja muut tarjoiuun tarvittavat varusteet. Juomalasit ja boolimaljat voi myös hankkia tilapäiseen käyttöön vuokraamalla, jolloin ne eivät jää suotta kaappeja täyttämään.

Vuokraa astioitaTeksti: Nettivuokraus
Kuvat: Nettivuokraus.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg