Omistatko nämä lastentarvikkeet? Laita ne vuokralle ja tienaa rahaa kotona!

“Jos olisin tiennyt, kuinka vähän tulen käyttämään matkarattaita, olisin ilman muuta vuokrannut ne. Sijoitin omaisuuden tavaroihin, joille minulla ei loppujen lopuksi ollut lainkaan käyttöä, mutta jotka oli tietenkin esikoisen synnyttyä pakko hankkia”, kertoo eräs vanhempi.

Lapsen saaminen tuo mukanaan suuria muutoksia elämään. Myllerrykseen joutuu mielen lisäksi myös perheen talous. Pesänrakennusvietin iskiessä moni tulee haalineeksi kotiinsa tavaraa, jonka käyttöaste jää hyvin vähäiseksi tai jopa olemattomaksi. Moni lapsiperheen tuote onkin tarkoitettu satunnaiseen tarpeeseen, jolloin niiden vuokraaminen on hyvä vaihtoehto sen sijaan, että säilyttäisit lähes käyttämätöntä tavaraa kaapissasi. Kukapa ei kaipaisi ylimääräisiä tienestejä vaikkapa vanhempainvapaalla ollessaan?

Jakamistalouden suosiminen lastentarvikebisneksessä hyödyttää myös tuotteita tarvitsevia lapsiperheitä. 

Nettivuokraus listasi viisi suosituinta lapsiperheen kestohyödykettä sekä niiden arvioidut vuokrahinnat. Näitä lastentarvikkeita haetaan nyt:

1. Matkarattaat

Lomalle lähtevän perheen toiveissa on vähentää lomastressiä ja saada kaikki tavarat mahtumaan mukaan. Tämä tuote on suurimman osan ajasta käyttämättömänä mutta se on todellinen tilaihme ja lähes välttämättömyys reissuun lähdettäessä. 

Matkarattaiden vuokrahinta on keskimäärin 40 € / vko.

2. Matkasänky

Matkasänky on näppärä ottaa mukaan mökille ja lomamatkalle silloin, kun paikan päältä ei löydy lapselle laidallista vuodetta. Matkasängyn kokoaminen ja kasaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Se menee yllättävän pieneen kokoon ja mahtuu hyvin vaikkapa auton jalkatilaan.

Matkasängyn vuokrahinta on keskimäärin 35 € / vko. 

3. Kantoreppu, rintareppu ja kantorinkka

Kantoreppu on helppo ja yksinkertainen kantamisen ratkaisu lapsen selässä kantamiseen. Kantorepulla kantaessa vanhemman kädet ovat vapaana kodin muihin askareisiin. Vuokraaminen on hyvä vaihtoehto siltä varalta että lapsi ei viihdykään kantorepussa.

Lasten kantotarvikkeiden vuokrahinta on keskimäärin 15 € / vko. 

4. Vauvan hoitopöytä

Hyvä hoitopöytä helpottaa huomattavasti vaipanvaihtopuuhia lapsen ensikuukausien aikana. Hoitopöytä tuo yllättävän paljon apua arkeen, mutta sen tarve loppuu heti lapsen opittua kääntymään ja liikkumaaan. Hoitopöytä ei juuri käytössä kulu, joten tämänkin tuotteen voi vallan hyvin hankkia vuokraamalla ostamisen sijaan.

Vauvan hoitopyödän keskimääräinen vuokrahinta on 10 € / kk. 

5. Itkuhälytin tai Dopplerlaite

Dopplerlaitetta käytetään vauvan sydänäänten kuunteluun. Laitetta voi käyttää toimivasti raskausviikoilla 12-38, jolloin sen käyttöikä jää suhteellisen lyhyeksi. Itkuhälyttimen avulla vanhemman ei tarvitse koko ajan kuulostella nukkuvaa vauvaa - laite reagoi pienimpäänkin ääneen. Lapsen kasvaessa itkuhälyttimelle ei kuitenkaan ole juurikaan käyttöä. Käyttöajan päätyttyä molemmat laitteet ovat usein täysin käyttökelpoisia, joskin hyödyttömiä omistajalleen.

Itkuhälyttimen ja Dopplerlaitteen keskimääräinen vuokrahinta on 20 € / kk. 

Tutustu Nettivuokrauksen lastentarvike valikoimaan ja mieti mitä sinä voisit laittaa vuokralle? Tai mille lastentarvikkeille sinulla olisi tarvetta, mutta voisit tällä kertaa ostamisen sijaan vuokrata?

Teksti: nettivuokraus.com

Kuvat: istock.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg