Nyt voit saada ilmoituksesi Ohituskaistalle!

Nosta ilmoituksesi hakutulosten ensimmäiselle sivulle ja ilmoituksesi huomataan!

Ohituskaistalla hakutulosten ensimmäisellä sivulla ilmoituksesi huomataan varmasti!

Voit valita itse, kauanko ilmoitustasi näytetään ensimmäisellä hakutulossivulla. Ilmoituksesi näkyy alkuperäisellä paikalla hakutuloksissa ja hakutulosten ensimmäisellä sivulla sopiessaan hakukriteereihin. Esimerkiksi pyöräkärry näkyy, kun hakukriteereihin on valittu kategoriaksi “Koti & Puutarha”.

Jos samoihin hakukriteereihin sopii useampi ilmoitus, näytöt jaetaan tasapuolisesti niiden kesken. 

Lisänäkyvyyden hinta Ohituskaistalla määräytyy näkyvyysajan mukaan. Voit ostaa näkyvyyttä Ohituskaistalla seuraavasti:

14 päivää: 9,90€

28 päivää: 15,90€

56 päivää: 19,90€

Huom. Jos ilmoitukselle on ostettu näkyvyyttä Ohituskaistalta ja ilmoituksen näkyvyys merkitään rajoitetuksi tai ilmoitus poistetaan, ilmoitus poistuu Ohituskaistalta eikä ostoa hyvitetä.

Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

Kirjaudu sisään ja klikkaa omalla työpöydälläsi “Korostukset”-välilehteä. Voit valita korostusten määrän suoraan haluamasi ilmoituksen pudotusvalikosta. Voit myös nostaa ilmoitustasi, kun olet kirjautuneena ja klikkaat hakutuloksissa ohituskaistalla näkyvää "Osta ilmoituksellesi lisänäkyvyyttä" -linkkiä. Valitse pudotusvalikosta haluamasi ilmoitus ja nostojen määrä.

Tukiasioissa ota yhteys asiakaspalveluun. 

Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.

Maksupalvelutarjoaja (verkkopankkimaksut)

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähiatapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg