Nettivuokraus.com mukana Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat –listalla

Nettivuokraus on hyväksytty mukaan Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat –listalle. Kiertotalouden kiinnostavimmat kokoaa yhteen Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritykset.

Sitra haastaa listallaan suomalaisyritykset vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. ”Kiertotaloudessa kulutus perustuu omistamisen sijasta yhä enemmän palveluiden käyttämiseen. Yritysten toimintatavat ja ansaintamallit muuttuvat – se tapa, millä ennen tehtiin tulosta, ei aina päde tulevaisuuden liike-elämässä.”

Listan kokoamisesta vastaa Sitran kiertotaloustiimi ja mukana joulukuussa 2017 päivitetyllä listalla on nyt 97 yritystä. 

Nettivuokraus.com on syyskuussa 2017 avattu vuokrauksen markkinapaikka, jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat vuokrata kaikenlaisia tavaroita omistamisen sijaan. Tuotevalikoima on laaja, työkaluista ja pakettiautoista pomppulinnoihin ja naamiaisasuihin. Kehityspäällikkö Maria Christensen kertoo: ”Monia tavaroita tarvitaan vain harvoin. Esimerkiksi työvälineet jäävät helposti vähälle käytölle. Toisaalta vastaavien tavaroiden vuokraamiseen voi kulua paljon aikaa, kun vaihtoehtoja joutuu etsimään useista paikoista. Nettivuokraus.com kokoaa yksityiset henkilöt ja yritykset samaan paikkaan, jolloin vuokraaja löytää tarvitsemansa asiat helposti.” 

Tutustu aiheeseen:

Kiertotalouden kiinnostavimmat yritykset

Nettivuokraus.com esittely Kiertotalouden kiinnostavimmat –sivustolla

 

Lisätiedot:

Maria Christensen

050 3396 966

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg