Nämä olivat vuoden 2021 vuokratuimmat tavarat - kuinka moni löytyy kotoasi?

Vuosi 2021 oli taas ennätysvuosi vertaisvuokraamiselle. Yhä useampi löytää vuokraamisen pariin, koska se on helppo ja hauska tapa tienata ylimääräistä. Kokosimme viime vuoden halutuimmat vuokrakohteet teemoittain. Löytyykö sinulta jotain näistä, etkä ole vielä hoksannut laittaa sitä vuokralle? Kysyntää nimittäin löytyy!

Kodin tavarat jotka nousivat suosiossa

Tekstiilipesuri

On ilo hankkia tehokas tekstiilipesuri kun tietää, että sen voi laittaa vuokralle ja kattaa hankintakustannuksia satunnaisilla vuokrauksilla. Laita omat ja muiden huonekalut ja verhot säihkymään puhtauttaan!

Löytyykö sinulta tekstiilipesuri? Tienaat n. 30 € / vuorokausi.

Polkupyörä

Ulkoilu on ollut erittäin suosittua ja erityisesti pyöräily on nostanut päätään. Monella polkupyörä löytyy varastosta joten miksipä et laittaisi sitä vuokralle. Päästä fillarisi varaston nurkasta kiitämään!

Omistatko? Tienaat sähkömaastopyörällä n. 60 € / vuorokausi.

Muuttamiseen nokkakärryt

Tee se itse muuttoon tarvitaan pakettiauton lisäksi nokkakärryt. Loistava yhdistelmä on laittaa nokkakärryt vuokralle pakettiauton kylkeen. Tai miksi ei yksinäänkin - Suomessa tehdään n. miljoona muuttoa vuodessa!

Omistatko nokkakärryt? Tienaat n. 10 € / vuorokausi.

Kestosuosikit - näillä suomalaiset kokevat onnistuneita lomaelämyksiä

Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla suosittujen kohteiden laittamista vuokralle, sillä kysyntä on kova. Kesän 2021 hitti oli vesijetti. Niitä ostettiin omaksi ja vuokrattiin huima määrä. Matkailuauto on myös nostanut suosiotaan ja onkin loistava tapa nähdä Suomea ja tehdä ensimmäinen roadtrip. Nämä menevät vuodesta toiseen Nettivuokrauksessa kuin kuumille kiville:

- Mökki

- Matkailuauto

- Suksiboksi

- Vesijetti

- Palju

Hyppää vertaisvuokrauksen kelkkaan vuonna 2022!

Innostuitko kokeilemaan? Voit itse määritellä sopivan vuokrahinnan ja ehdot. Voit myös itse valita kenelle vuokraat tai automatisoida ja hyödyntää pikavaraus-toimintoa. Tuottoisaa vuokrausta!

Ryhdy vuokralleantajaksi tai lue lisää!

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg