Näin teet onnistuneen ilmoituksen - 5 toimivaa vinkkiä

Löytyykö kotoasi tavaroita, jotka lojuvat käyttämättöminä kaapissasi? Haluatko hankkia helposti lisätuloja? Laita tavarasi tuottamaan jättämällä ne vuokralle Nettivuokraus.com -palvelussa. Seuraavien vinkkien avulla teet onnistuneen vuokrailmoituksen.

1. Varmista että ilmoituksesi löydetään

Ilmoitus on helposti löydettävissä oikeilla hakusanoilla. Hyvä nyrkkisääntö on miettiä, millä hakusanoilla itse etsisit ilmoitusta. Käytä hakusanoja niiden perusmuodoissaan ilmoituksen otsikossa ja lyhyessä kuvaustekstissä. Hakusanojen lisäksi ihmiset hakevat ilmoituksia kategorian ja sijainnin perusteella. Käy vielä ilmoituksen julkaisun jälkeen itse kokeilemassa hakua ja varmista näin, että ilmoitus tulee esiin hakutuloksissa.

2. Laita ilmoitukseen kaikki tarvittavat tiedot

Tämän asian huomioiminen kasvattaa käyttäjäkokemusten perusteella vuokratulojasi, joten vaivannäkö saattaa kannattaa. 

Lisää ilmoituksen esittelytekstiin tuotteen tai palvelun perustiedot, kuten valmistusvuosi, malli, tyyppi, muut ominaisuudet ja mahdolliset toimitustiedot. Ilmoita rehellisesti tuotteen mahdollisista vioista tai epätoiminnallisuuksista.

Mieti, miten tuotteen vuokraaminen ja käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Voit esimerkiksi liittää esittely-tai kuvaustekstiin linkin vuokrattavan laitteen käyttöohjeisiin. Entä valitsetko tuotteelle kuljetuksen vai noudon? Toimitusalueet voit määritellä ilmoituksen jätössä. Tuotteen mahdollisten lisäosien sisällyttäminen vuokran hintaan voi myös olla järkevää.

Määrittele sopimusehdot tarkkaan. Ilmoituksen 'Korvaukset, vahingot ja vakuutukset'- kohdassa voit antaa lisätietoa mahdollisten vahinkotilanteiden varalta. 

Lisätietoa sopimusehdoista löydät täältä.

3.  Laadukas kuva herättää kiinnostuksen

Ilmoituksen pääkuva tulee näkyviin hakutuloksessa, joten se vaikuttaa tuotteesi antamaan ensivaikutelmaan. Valitse pääkuvaksi parhaiten tuotetta esittelevä, laadukas kuva. Huolehdi, että tuote näkyy kuvassa kokonaan ja että valaistus on kuvaustilanteessa riittävän kirkas.

Ilmoitukseen kannattaa lisätä myös muita kuvia tuotteesta eri kuvakulmista tai tärkeistä yksityiskohdista. Jos video on paras tapa esitellä tuotettasi, voit lisätä ilmoitukseen oman YouTube -videosi tai palvelumme kautta tehtävän mainosvideon. Näin asiakkaasi saa riittävän todenmukaisen mielikuvan tuotteestasi jo ennen yhteydenottoa.

3.  Hinnoittele oikein

Optimaalisen vuokrahinnan määrittämiseksi suosittelemme tutkimaan Nettivuokraus.com-palvelussa olevia muita samankaltaisia ilmoituksia. Aseta tuotteellesi sellainen hinta, joka on omiaan herättämään potentiaalisten asiakkaiden mielenkiinnon. 

4.  Vastaa viesteihin

Ole aktiivinen palvelussa, sillä tyytyväiset asiakkaat poikivat lisää asiakkaita. Nopea reagointi tiedusteluihin lisää mahdollisuuksiasi saada vahvistettuja varauksia. Vastaa siis palvelusta tuleviin vuokrauskyselyihin ajallaan. Voit myös itse tehdä tarjouksen asiakkaalle Nettivuokraus.com-palvelun kautta.

5. Hyödynnä sosiaalista mediaa

Hanki ilmoituksellesi mahdollisimman laaja näkyvyys jakamalla sitä sosiaalisen median kanavissa ja Facebook-ryhmissä. Huomioithan, että Facebook-jaoissa kuvasuhde saattaa muuttua, joten varmista että kuvasi näkyy oikein myös Facebook-ilmoituksessa.

Nettivuokraus.com-palvelun videotyökalun avulla teet helposti ilmoituksestasi mainosvideon, jota kannattaa myös jakaa Facebookissa ja Twitterissä. Mainosvideon saa luotua omalta työpöydältä ilmoituksenhallintasivulta ilmoituksesi kohdalta. 

Ilmoitusta laatiessa kannattaa lisäksi pitää mielessä, että Nettivuokraus.com nostaa esiin mielenkiintoisia ja hauskoja ilmoituksia omilla Facebook-sivuillaan.

Teksti: Nettivuokraus.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg