Näin teet onnistuneen vuokrailmoituksen ja tienaat rahaa

Lojuuko kaapissasi ylimääräisiä tavaroita ja haluaisit saada niillä lisätuloa itsellesi? Nyt sinulla on mahdollisuus laittaa tavaroitasi vuokralle Nettivuokraus.com -palveluun. Seuraavat ohjeet ja vinkit auttavat sinua tekemään onnistuneen ilmoituksen.


1. Varmista että ilmoituksesi löytyy oikeilla hakusanoilla

Nimeä ilmoituksesi otsikko selkeästi ja kirjoita lyhyt kuvausteksti, joka näkyy ilmoituksen alla oletustekstinä.

Mieti millaisilla hakusanoilla ilmoitustasi voitaisiin hakea. Käytä näitä hakusanoja ilmoituksen otsikossa ja lyhyessä kuvaustekstissä perusmuodossa. Hakusanojen lisäksi ihmiset hakevat kategorian ja sijainnin perusteella. Käy vielä ilmoituksen julkaisun jälkeen kokeilemassa hakua itse ja katso tuleeko ilmoitus esiin hakutuloksissa.

Ilmoituksen esittelytekstiin voit laajemmin kuvailla tuotteen/palvelun tuotetietoja, ominaisuuksia sekä mahdollisia toimitustietoja. Kaikki mikä kuvaa tuotetta on hyvä esittää tässä esittelykohdassa.

2.  Herätä kiinnostus laadukkaalla kuvalla

Ilmoituksen pääkuva tulee näkyviin hakutuloksessa, joten se vaikuttaa tuotteesi antamaan ensivaikutelmaan. Valitse pääkuvaksi parhaiten tuotetta esittelevä, laadukas kuva. Huolehdi, että tuote näkyy kuvassa kokonaan ja että valaistus on kuvaustilanteessa riittävän kirkas.

Usein ilmoitukseen kannattaa lisätä myös muita kuvia tuotteesta esimerkiksi eri kuvakulmista tai tärkeistä yksityiskohdista. Jos video on paras tapa esitellä tuotettasi, voit lisätä ilmoitukseen myös oman YouTube -videosi. Näin asiakkaasi saa todenmukaisen mielikuvan tuotteestasi jo ennen yhteydenottoa.

3.  Hinnoittele oikein

Optimaalisen hinnan määrittämiseksi tuotteelle suosittelemme tutkimaan Nettivuokraus.com-palvelussa olevia muita samankaltaisia ilmoituksia. Aseta tuotteellesi sellainen hinta, mikä saa avaamaan juuri sinun ilmoituksesi.


4.  Tee vuokraaminen helpoksi ja vastaa viesteihin nopeasti

Määrittele selkeästi vuokraehdot, jotta ei tule väärinkäsityksiä puolin ja toisin. Vastaa palvelusta tuleviin vuokrauskyselyihin.

Mieti voitko tarvittaessa myös toimittaa tuotteen muualle. Mahdolliset toimitusalueet voit määritellä ilmoituksen jätössä. Ole aktiivinen palvelussa, sillä tyytyväiset asiakkaat poikivat lisää asiakkaita.

5. Markkinoi ilmoitustasi omissa sosiaalisen median kanavissa ja Facebook-ryhmissä

Muista markkinoida vuokrailmoitustasi omissa sosiaalisen median kanavissasi sekä Facebook-ryhmissä, näin saat tuotteellesi lisänäkyvyyttä.

Facebook-jaoissa kuvasuhde saattaa muuttua, joten tarkista että kuvasi näkyy järkevästi.

Myös Nettivuokraus.com nostaa mielenkiintoisia ja hauskoja ilmoituksia omilla Facebook-sivuillaan. 

 

Kommentit

Ilmoita Suomen suurimmassa vuokraajien kohtaamispaikassa!