Messilässä on Etelä-Suomen korkeimmat rinteet

Messilä on Etelä-Suomen suurin hiihtokeskus. Sieltä annetaan vahva lupaus, että lunta löytyy aina talvella! Tulevaisuudessa se myös laajenee ympärivuotiseksi matkailu- ja vapaa-ajankeskukseksi.

Hollolassa sijaitseva Messilä tarjoaa mahdollisuuden lähes kaikkiin talviurheilulajeihin Salpausselän ainutlaatuisissa maisemissa. Pääkaupunkiseudulta matkaa kertyy noin tunnin verran autolla. Mikäli ei omista omaa autoa, voi sellaisen vuokrata laskettelureissua varten ja hurauttaa omien aikataulujen mukaan Messilään ja takaisin kotiin.

Kymmenen rinnettä tarjoavat lasketteluun vaihtelua ja haasteita. Aloittelija voi opetella hiihtokoulussa laskemista lumilaudalla, telemark-suksilla tai laskettelusuksilla. Hiihtokoulun jälkeen voi suhauttaa erilaisiin rinteisiin oppimaan itsenäisesti lisää. Vuokraamalla lasten laskettelupaketin säästää pitkän pennin.

Messilässä voi nauttia Salpausselän harjuista myös murtomaasuksilla. Vuokraamalla laadukkaan murtomaahiihtopaketin takaa sen, että vauhti ei ole kiinni varusteista! Latuverkostoa löytyy 70 kilometrin verran ja niistä voi valita itselle sopivan reitin.

Pärinästä ja vauhdista adrenaalia janoava voi lähteä hurjastelemaan maastoon moottorikelkalla. Perheen pienimmille löytyy myös sopivan kokoinen vauhtikone, kun vuokraa lasten moottorikelkan.

Kesällä Messilässä voi pelata myös golfia 18-reikäisellä kentällä. Pelin jälkeen uimaranta ja järvi tarjoavat rentouttavan ja viilentävän rentoutumishetken. Leirintäalueelle voi majoittua matkailuautolla tai –vaunulla, teltalla tai vuokrata mökin. Mikäpä hauskempaa kuin pulahtaa lämpimään paljuun päivän touhujen jälkeen? Vierasvenesatamaan voi myös lipua vuokratulla veneellä ja nauttia laineiden liplatuksesta.

Aloita loman suunnittelu tutustumalla Messilän loma-asuntoihin ja vuokramökkeihin.

Messilää kehitetään koko ajan ja sinne on suunniteltu kylpylähotellia ja erityyppisten loma-asuntojen rakentamista.

Teksti: Nina Malmberg

Kuvat: istockphoto.com ja nettivuokraus.com

 

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg