Levi on harrastajan paratiisi

Suomen suurin talviurheilukeskus Levi avaa matkailijalle oven monenlaisiin harrastuksiin ja kokemuksiin. Voit valita hiihtoa, laskettelua, pyöräilyä, sauvakävelyä, golfaamista, seikkailupuistoja tai kylpylänautinnon aktiivisen ravintola- ja yöelämän lisäksi. Levi on auki ympäri vuoden!

Laskettelija pääsee testaamaan taitojaan Levin 43 laskettelurinteessä. Haasteita riittää vaativallekin laskijalle ja aloittelijalle löytyy juuri oikean kokoinen rinne. Alas pääsee vauhdilla, olipa alla sitten lumilauta tai laskettelusukset.

Maastohiihdosta pitäville on tarjolla pitkiä tai lyhyitä hiihtolenkkejä erilaisilla vaativuustasoilla. Kunnostettuja hiihtolatuja riittää niin sunnuntaihiihtäjille, kuntoilijoille kuin himotreenaajille. Välillä voi istahtaa suksien sijaan moottorikelkkaan ja lähteä nauttimaan erämaan tarjoamista seikkailuista kunnostetuilla moottorikelkkareiteillä.

Moni lapsi voisi ilahtua myös päästessään ajamaan lasten omalla lumikelkalla. (Kuva alla)

Levillä voi myös nauttia Lapin upeista maisemista pyöräilemällä fatbikella, enduro- tai maastopyörällä. Haasteita kaipaaville löytyy Levin Bike Parkista downhill-rata sekä freeride- ja dirt-radat.

Rauhallisempaa lomaa hakeville Levi tarjoaa mahdollisuuden istahtaa pilkille luonnon hiljaisuudessa ja nauttia kalastamisesta pakkasen tuivertaessa tai kesällä kalastusveneestä käsin.

Kesällä voi sitoa rullaluistimet jalkaan, sillä Levin erinomaiset pyörätiet sopivat myös rullaluisteluun. Kunnon harjoitusta haluava, voi kokeilla taitojaan ja voimiaan Levin ympärystien nousuissa ja laskuissa. Alkukesästä voi lähteä yöttömässä yössä järvelle suppailemaan tai kentälle golfaamaan.

Aloita loman suunnittelu ja tutustu Levin-alueen loma-asuntoihin ja vuokramökkeihin.

Toimittaja: Nina Malmberg

Kuvat: istock.com ja Nettivuokraus.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg