Lastentarvikkeet matkalle – mitä kaikkea reissuun tarvitsee?

Kun perhe lähtee lomalle, moni tuskailee pakkaamisen kanssa. Mitä on välttämätöntä ottaa mukaan, mitä ilman pärjää aivan hyvin? Ihminen yliarvioi jostain syystä usein tarvitsemansa tavaramäärän. Vähemmälläkin selviää! 

Lomamatkalle ei kannata haalia mukaan ihan kaikkea kotoa löytämäänsä "tuiki tarpeellista" hyötyesinettä. Syli käy sitteristä siinä missä tyynyillä tuettu sohvakin. Kaiken ei tarvitse olla reissussa viimeisen päälle - mitä vähemmän tavaraa on mukana, sitä stressittömämpi loma.

Matkarattaat

Onko tiedossa kaupunkiloma, luontoreissu vai kenties rantaloma etelässä? Varsinkin ulkomaille lähdettäessä kannattaa ottaa mukaan hyvät matkarattaat. Jos kaupunkilomalla tulee pitkiä kävelymatkoja, pienempien on mukavampi lepuuttaa jalkojaan hyväkuntoisissa matkarattaissa, jotka ovat kevyet kuljettaa mukana, mutta riittävän tukevat vaikkapa mukulakivien päällä työntämiseen. 

Vuokraa matkarattaat

Matkasyöttötuoli

Jos perheessänne asustelee pieni vauva, matkasyöttötuoli on tarpeellinen apu ruokailuhetkiin. Saat lapsen kätevästi ja turvallisesti pöydän ääreen. Matkasyöttötuoli menee yllättävän pieneen tilaan. Kankaiset mallit kulkevat jopa kätevästi käsilaukussa mukana vaikkapa ravintolaillalliselle mentäessä. 

Vuokraa matkasyöttötuoli

Kantorinkka

Mikäli olet lähdössä vaellukselle tai pidemmälle reissuun, lapsen kantorinkka aivan ykkösväline mukaan. Saat kädet vapaaksi, mistä on erityisesti hyötyä vaikkapa lentokentällä, kun kädet ovat täynnä tavaraa. Passi, lompakko, puhelin, matkalaukut...tulikohan kaikki nyt varmasti mukaan? Minkälainen on paras kantorinkka sinun lapsellesi?

Katso valikoimamme ja vuokraa kantorinkka. 

Matkasänky

Jos suunnittelet kotimaan matkailua, kannattaa yrittää vuokrata osa tuotteista matkakohteen läheisyydestä, niin kannettavaa ei tule niin paljon matkan varrelle. Matkasänky on suhteellisen kookas lastentarvike joka kyllä useimmiten menee pieneen tilaan, mutta painaa myös jonkin verran. Vauvalle matkasänky on kuitenkin se turvallisin vaihtoehto, varsinkin jos pienellä on tapana liikkua paljon unissaan. 

Vuokraa matkasänky

Teksti: Nettivuokraus.com

Kuvat: istock.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg