Lapsiperheille suunnattu palvelu tuo helpotusta arkeen

Sandis on paikka, josta löytyvät niin lapsiystävälliset tapahtumat, tekemiset, ravintolat, lapsiperheiden palvelut kuin lähiseudun vanhemmatkin.

Mikä Sandis?

Sandis on kolmen vanhemman suunnittelema verkkosivupalvelu, jonka tavoitteena on inspiroida, tuoda helpotusta lapsiperhearkeen ja yhdistää lähialueen vanhemmat. Alusta kokoaa yhteen sitä leikkipuistojen hiekkalaatikoiden reunoilla kerrottavaa hiljaista tietoa, jota moni perheellinen kotona ollessaan kaipaa. Sandiksen paikat sijoittuvat pääkaupunkiseudulle. Palvelu on suhteellisen uusi, joten sen laajentuessa varmasti myös paikallisuus kasvaa. 

Kuinka palvelu toimii?

Palvelun käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä palvelusta saa kuitenkin huomattavasti enemmän irti – käyttäjä pystyy luomaan uusia paikkoja tai tapahtumia sekä muokkaamaan ja jakamaan kokemuksiaan niistä. Rekisteröityneenä pystyy myös lisäämään paikkoja suosikeiksi tai luomaan paikoista tai tapahtumista listoja, joita on mahdollista jakaa muille sekä sosiaaliseen mediaan. Sandikseen on luotu lisäksi pistejärjestelmä. Auttamalla muita vanhempia jakamalla kokemuksia ja vinkkejä saa pisteitä, joilla voi esimerkiksi osallistua erilaisiin kilpailuihin.

Palvelun TOP 5  kiinnostavimmat:

Ravintolat

Missä ravintolassa on lapsiystävällisin palvelu? Mistä on mahdollista tilata myös puolikkaita annoksia? Palveluun on listattu ravintoloita, joissa on otettu erityisesti lapsiperheet huomioon. Jokainen käyttäjä voi halutessaan lisätä paikan sivulle. Kaikilla paikoilla on tähtiluokitus, jolloin käyttäjä näkee heti, kuinka hyvät arvostelut jokin paikka on saanut. 

Tekemistä

Mistä löytyy lasten omatoiminen arkkitehtuurireitti? Entä missä kirjastossa on oma lainauspiste lapsille? Tähän osioon on listattu monta kiinnostavaa paikkaa, joista löytyy lapsille kivaa puuhaa ja ohjelmaa edullisesti tai ilmaiseksi. 

Tapahtumat

Miltä kuulostaisi sunnuntai-illan satutuokio, taaperon taidetyöpaja tai hauska lasten marathon? Sivulta löytyy lapsiperheille erilaisia tapahtumia pääkaupunkiseudulla aina kulttuurista ja taiteesta musiikkiin ja liikuntatapahtumiin. Tapahtuman sijainti on helposti nähtävissä oikealla avautuvassa karttakuvassa. 

Liikkeet ja palvelut

Oletko jo käynyt PiiPoon legokaupassa, jossa on oma figuurinrakennuspiste? Tiesitkö, että Helsingistä löytyy sympaattinen lelukauppa, joka valmistaa käsin tehtyjä puuleluja? Mistä löytyy muodikkaita vaatteita odotus- ja imetysaikaan? Osiossa on kattava kokoelma mitä ihanimpia lastenvaate - lelu- ja -tarvikeliikkeitä. 

Listat

Missä järjestää lasten syntymäpäiväjuhlat kun kotitilat käyvät ahtaaksi? Mihin viedä haalarit ja kumisaappaat vaihtoon? Pääkaupunkiseudulla on monta hyvää vuokrattavaa paikkaa ja tilaa lasten syntymäpäiville. Syntymäpäivät onnistuvat myös monissa ravintoloissa, museoissa sekä leikki- ja asukaspuistossa. Listoista löytyy lisäksi todella kattava luettelo lastenvaate- ja -tarvikekirpputoreja, joissa voi sekä myydä, vaihtaa että ostaa vaatteita ja tavaroita. 

Uupuuko sinulta matkarattaat tai pinnasänky? Katso Nettivuokrauksen lastentarvikkeet.

Lue lisää Sandiksesta.

Teksti: Nettivuokraus.com

Kuva: 123rf.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg