Kuinka ansaita lisätuloja vuokraamalla - toimi näin

Haluatko tienata vuokraamalla?

Kaikilla meillä on joskus elämässä vaiheita, että aika ei vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Tällöin resursseja kannattaa jakaa. Kaikki hyötyvät ja parhaimmassa tapauksessa tienaat sillä itsellesi sievoisen summan! 

Päätä mitä laitat vuokralle

Onko sinulla tavaroita, joita et päivittäin käytä? Oletko hankkinut kotiisi erikoistyökaluja, mutta projekti on päättynyt tai jäänyt kesken syystä tai toisesta? Onko harrastus loppunut ajan puutteen vuoksi? Omistatko lastentarvikkeita, joille sinulla ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan käyttöä? Jokaiseen projektiin ja harrastukseen liittyy tavaroita jotka ovat usein hankintahinnaltaan kohtuullisen korkeita. Miksi et laittaisi niitä vuokralle?

Huolla ja puhdista tuote

Hoida huolto juuri ennen ilmoituksen laatimista. Huolehdi, että tavarassa on mahdollisimman vähän käytön jälkiä. Siistin näköinen tuote on aina houkuttelevampi kuin likainen, vaikka malli ei olisikaan uusinta uutta. 

Ota selkeät kuvat

Huomioi valaistus ja ota useampi kuva eri kulmista. Ota kuvat mieluiten aamupäivällä tai mahdollisimman valoisaan aikaan. Kuvien ei tarvitse olla ammattimaisia - kunhan ne ovat tarpeeksi informatiivisia eli niistä näkyy selkeästi, mitä ollaan laittamassa vuokralle ja mikä on vuokrakohteen kunto.

Hinnoittele oikein

Kannattaa käyttää hieman aikaa sen miettimiseen, minkä hinnan tuotteelle asettaa. Katso, mitä muut pyytävät samankaltaisista tuotteista ja määritä hinta sen mukaan. 

Laadi vetävä ilmoitus ja jaa sitä sosiaalisen median kanavissa

Anna perustiedot tuotteestasi, määrittele vuokra-aika ja muut ehdot sekä hinta. Keksi tuotteellesi houkutteleva esittelyteksti. Halutessasi voit ladata itsestäsi profiilikuvan lisäämään luotettavuuden tuntua. Ilmoitukselle on myös mahdollista tehdä mainosvideo, jota voit jakaa esimerkiksi Facebookissa. Ilmoituslomakkeen alalaidasta löytyy asiakaspalvelun chat, johon voi rohkeasti olla yhteydessä mikäli jokin asia jää sinua mietityttämään.  Lue vielä vinkit vuokralleantamiseen ja onnistuneen ilmoituksen luomiseen. Sitten voitkin kääriä hihat ja laittaa tavarasi tuottamaan! 

Tiesitkö?

Vuokraamalla tavaroitasi kasvatat samalla niiden käyttöastetta - säästämme paljon resursseja, kun samaa tavaraa käyttää 100 ihmistä sen sijaan, että jokainen ostaisi oman. 

 

TEKSTI: Nettivuokraus.com

KUVAT: 123rf.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg