Kotimaanmatkailu on nyt pop - mökkien, asuntoautojen ja harrastusvälineiden vuokraus käy kuumempana kuin koskaan

Helle hellii jo isossa osassa maata ja kesälomat ovat kulman takana. Koronan aiheuttamien matkustusrajoitteiden myötä monen katse kääntyy kotimaan tarjoamiin lomailumahdollisuuksiin.

Ilmiö näkyy Nettivuokrauksessa lomatarvikkeiden kysynnän poikkeuksellisena kasvuna. Perinteisesti heinäkuussa tulevat sesonkipiikit ylitettiin jo toukokuussa. Mökkien vuokraus kohosi huikeat 130 % vuoden takaiseen verrattuna. Myös matkailuautojen kysynnässä näkyy huomattava 55 prosentin nousu vuodesta 2019.

Vuokraamalla voit räätälöidä itsellesi sopivan loman

Suomalaisia kiinnostavat nyt mökkeily, karavaanimatkat, veneily ja retkeily kotimaan kohteissa. Pakettiratkaisujen sijaan lomalaiset suunnittelevat itsensä näköisen kokonaisuuden. Joku vuokraa asuntoauton kylkeen maastopyörät ja lähtee tutkimaan pohjoisen luontoa, toinen varaa mökin Saimaan rannalta paljuineen.

“Lomalta halutaan samaa elämyksellisyyttä kuin ulkomaanmatkoilta”, kertoo tuotepäällikkö Linda Tverin. “Niin aktiivilomailija kuin nautiskelijakin löytää Nettivuokrauksen valikoimasta täydellisen kombon unohtumattomaan kotimaan kesään.”

Lomafiilis löytyy tänä kesänä läheltä

Jo ennen lomasesonkia nähty kysynnän piikki ennustaa kesäkuukausille ennen näkemätöntä vuokrapalvelujen kasvua. Suurin noste näkynee mökkivuokrauksissa, mutta myös harrastusvälineitä kuten kajakkeja, vesijettejä ja trampoliineja etsitään ahkerasti.

Suosioon vaikuttaa myös jakamistalouden kasvava trendi. Yhä useampi kiinnittää huomiota kulutuskäyttäytymiseensä ja valitsee ostamisen sijaan ekologisemman vertaisvuokrauksen. “Vuokraaminen on paitsi vastuullista, myös hauskaa. Mitä jos kokeilisit SUP-lautailua tai karavaanarielämää ensimmäistä kertaa? Tänä kesänä voi matalalla kynnyksellä kokeilla aivan uudenlaista lomaa”, Linda Tverin summaa.

Löydä tarvikkeet unelmiesi kesään Nettivuokrauksen valikoimasta !

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg