Koko perheen taikatalvi

Muumitalossa tunnetusti nukutaan talviunta. Eräänä talvena Muumipeikko kuitenkin heräsi eikä saanut enää unta. Hän pääsi tutustumaan aivan erilaiseen kinosten täyttämään Muumilaaksoon ja viettämään taikatalven. Millä vinkeillä onnistuisi oma talviseikkailumme?

Vinkit unohtumattoman talviloman viettoon

Koko perheen pulkkamäkipäivä, lumilinnan rakentaminen tai vaikka leikkimielinen lumisota ovat mitä mukavinta lomapuuhastelua. Punaiset posket ja raikuva nauru ovat merkkejä onnistuneesta talvipäivästä. Tutut puuhat muuttuvat seikkailuksi, kun koko perhe on mukana.

Vanhat tutut lajit kuten hiihtäminen ja pilkkiminen vievät talvisen luonnon äärelle. Koko perheen luontoretki innostaa perheen pienimpiäkin, tapahtui se sitten lumikengillä tai jopa moottorikelkan selästä. Nuotiopaikalla voi nauttia herkulliset nokipannukahvit ja grillata makkarat ja vaahtokarkit maisemista nauttien. 

Lomailu uusissa maisemissa mahdollistaa kunnon irtioton arjesta. Koko perheen matka Lappiin tai vaikka pitkä viikonloppu mökillä tarjoavat mahdollisuuden uusien liikuntaharrastusten kokeiluun. Puolison ja ystävät voi haastaa kokeilemaan jotain ennestään vierasta lajia kuten fatbikea, avantouintia tai lumilautailua. Yhdessä koettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Talvipäivän seikkailujen jälkeen on ihana rentoutua yhdessä saunan lämmössä. Paljuun pujahtamalla pääsee ihastelemaan tähtitaivasta ja juttelemaan päivän tekemiset läpi. Millaiset seikkailut odottavat seuraavana päivänä?

Tee hyvää vertaisvuokraamalla

Nettivuokraus on Suomen suurin jakamistalouden palvelu. Yksityishenkilöt voivat vuokrata muilta käyttäjiltä tarpeellisia tavaroita omiin tarpeisiinsa ja tarjota myös omia vähälle käytölle jääviä tavaroitaan toisten vuokrattavaksi. Vertaisvuokrauksella autat muita ja voit nyt myös osallistua Itämeren pelastamiseen.

Nettivuokraus on mukana Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön yhteisessä #MEIDÄNMERI -kampanjassa. Sen tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville, lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä varoja John Nurmisen Säätiön työhön meren pelastamiseksi. Nettivuokraus osallistuu kampanjaan lahjoittamalla 5% Nettimaksullisten varausten provisiosta.

Lue lisää: www.meidänmeri.fi

Lomaile kotimaassa