Ystävänpäivä 14.2 – ilahduta elämyksillä ja yllätyksillä

Ystävänpäivä on hieno mahdollisuus osoittaa ystäville ja rakkaille, kuinka tärkeitä he ovat. Käytä luovuuttasi ja lahjoita tavaran sijaan uusia kokemuksia tai palveluksia.

Ystävänpäivää eli Pyhän Valentinuksen päivää juhlitaan 14. päivä helmikuuta. Useat ajattelevat sen olevan amerikkalaisten keksimä kulutusjuhla. Todellisuudessa sitä on vietetty jo muinaisessa Roomassa. Tavat olivat vain silloin erilaisia.

Se on oiva tilaisuus muistaa läheisiä ja rakkaita. Paras tapa osoittaa toisen merkitys itselle, on tehdä yhdessä jotain elämyksellistä. Hauskat ja jännittävät kokemukset eivät haalistu vuosien saatossakaan. Ne piirtyvät muistiin loppuelämäksi ja niitä on mukava muistella jälkeenpäin. Mistä sinä tai ystäväsi olette aina haaveilleet? Mitä haluaisit antaa rakkaillesi yllätyksenä?

Miksi ostaa, kun voi vuokrata?

Ystävänpäivä ei ole vain rakastavaisille. Se on tarkoitettu myös mitä suurimmassa määrin myös ystäville ja läheisille. Haluaisitko viettää sen ystävien kanssa pakenemalla totaalisesti arjesta? Escape-room peli tarjoaa siihen mahdollisuuden. Kerää joukko rakkaita ihmisiä ja vie heidät huoneeseen, jossa ystävyytenne testataan. Siellä tarvitaan naurua, tiimityöskentelyä ja kykyä heittäytyä.

Koko perhe tai ystäväporukka voi lähteä testaamaan kuka ampuu parhaiten laseraseella, pelata isommallakin porukalla kuplafutista tai lähteä ajamaan, vaikka kartingia.

Paintball-varusteilla voitte testata kenen kantti kestää värikuulien maailmassa. Osa vuokraajista vuokraa paketin mukana lippaan, ilmapullon, suojamaskin ja pallot, osalla on mukana myös maastoasut. Taatusti hauskaa ja jännittävää puuhaa.

Tai miksi et järjestäisi ystävillesi naamiaisia joissa jokainen saa leikkiä olevansa ihan mitä haluaa naamiaisasun sisällä. Keksi hyvä teema ja tarjoa herkkuja naurun lomassa.

Rauhallisempaa yhdessäoloa kaipaaville voi suositella yhteistä reissua johonkin kauniista kansallispuistoistamme. Vie ystäväsi tai perheesi ihailemaan luonnon ihmeitä laavun lämpöön. 

Tästä pääset tutustumaan Loma-kategoriaamme, sieltä löydät vinkit niin Talvilomalle kuin pääsiäiseksi.

Sydän symboloi ystävänpäivää ja silloin kannattaakin panostaa romanttiseen iltaan ja yöhön rakkaan kanssa vuokramökissä. Päivällä on mukava hieman hurjastella ja ajella moottorikelkoilla yhdessä. Ajelun jälkeen on ihanan rentouttavaa pulahtaa paljuun tai kylpytynnyriin ja päivänne on unohtumaton. Voitte myös yhdistää siihen lumikelkkasafarin saunajoogalla. Se tarjoaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita rentoutuksen kera.

Vai haluatko toteuttaa äidin pitkäaikaisen haaveen sohvan pesemisestä? Vuokraa tekstiilipesuri ja taio hänelle puhdas sohva sen avulla. Voitte istahtaa pesun jälkeen herkullisille ystävänpäiväleivoksille ja nauttia puhtaudesta. Lumilingolla tai harjakoneella helpotat isän lumenluontihommia. Oman puolison suun saat leviämään hymyyn vuokraamalla lattiapesurin, jolla lattiat hohtavat nopeasti puhtauttaan.

Hauskaa ystävänpäivää!

ps. Muistakaa seurata meitä Facebookissa! Ystävänpäivänä siellä pärähtää käyntiin kilpailu, jolla voit ilahduttaa ystävää!

Teksti: Nina Malmberg

Kuvat: istockphoto.com ja nettivuokraus.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg