Ideoita pikkujouluihin ja muihin talven juhliin

Luo itsellesi, työkavereillesi tai läheisillesi ikimuistoiset pikkujoulut ja muut juhlat Nettivuokrauksen vinkeillä! Pienet asiat, kuten tunnelmaa tuovat valot tai kunnon äänentoistolaitteet voivat nostaa juhlien tunnelman omiin sfääreihin.

1. Firman pikkujoulut

Ensin pitää päättää, missä juhlat pidetään. Toimistotila ei välttämättä sovellu parhaalla mahdollisella tavalla pikkujoulujen viettoon. Mukavaa vaihtelua tuo vuokrattu tila, jonka koon voit valita juhlaväen määrän mukaan. Tarjolla on valikoimaa pienemmistä saunatiloista suuriin kokoustiloihin. Kohteesta riippuen saatavilla on myös lisäpalveluita kuten catering tai baaritilat.

Kenestä kuoritutuukaan illan aikana firman parkettien partaveitsi? Nosta juhlien tunnelma uusiin sfääreihin vuokraamalla kunnon äänentoistolaitteet, valot tai jopa savukone. Myös viihdepelit, kuten Speden Speleistä tuttu nopeuspeli, pajatso tai pokeripöytä ovat takuuvarmoja juhlien vetonauloja.


2. Mökillä on tunnelmaa

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut, itsenäisyyspäivän juhlat tai uusivuosi kavereiden kesken mökillä. Nettivuokrauksesta löydät ison valikoiman erilaisia mökkejä riippuen porukkasi koosta. Kavereiden kesken olisi kiva pulahtaa illalla myös paljuun tai kylpytynnyriin.

3. Pientä luksusta perheen kesken

Budjetti ei välttämättä aina kestä mökin vuokraamista - mutta kyllä jouluna saunaan on päästävä! Entä jos hemmottelisit perhettäsi ja tilaisit joululahjaksi pihaanne kunnon puulämmitteisen peräkärrysaunanMoottorikelkan vuokraaminen ja yhteinen moottorikelkka-ajelu voisivat olla myös mieleenpainuvia lahjaideoita.

 

4. Yllätyshäät uutena vuotena

Uudesta vuodesta on tullut viime vuosina suosittu ajankohta talvihäille. Nettivuokrauksesta ehdit vielä vuokrata juhliisi sopivan tilan ja pihalle vaikka ulkotulet vastaanottamaan vieraita. Meiltä löydät myös muita ihania koristeita – miltä näyttäisi pimenevässä illassa vaikka tunnelmaa luovat erilaiset valot?Teksti: Nettivuokraus
Kuvat: Nettivuokraus.com, 123rf.com ja istockphoto.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg