Ideoita kesän juhliin

On aika nauttia kesästä pihajuhlien, kahvihetkien ja ennen kaikkea hyvän seuran ympäröimänä. Kesä antaa monta iloista syytä juhlaan -  on ylioppilasjuhlia, grillijuhlia, rippijuhlia, valmistujaisia ja hääjuhlia. Harva kuitenkaan tietää, että suurimman osan juhlatarvikkeista voisi hankkia vuokraamalla. 

Koulujen päättäjäisjuhlat

Yksi aikakausi päättyy ja toinen alkaa. Oli sitten kyseessä ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai rippijuhlat, valmistelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Juhlia suunniteltaessa on otettava huomioon osallistujamäärä, tilan riittävyys ja säävaraus. Mikäli kotoasi löytyy oma piha, kannattaa ehdottomasti vuokrata sinne juhlateltta.

Riittävätkö lasit kaikille kilistelijöille? Entä ruokailuvälineet? Kertakäyttöastioiden ostaminen saattaa tuntua hyvältä vaihtoehdolta, mutta se ei välttämättä sovi juhlavampiin tilaisuuksiin. Helpoimmalla pääset vuokraamalla astiaston. Vuokranantajasta riippuen tarjolla on usein myös catering-palvelu.

BBQ-juhlat

Mitä olisivatkaan BBQ-juhlat ilman grilliä? Näissä rennon rauhallisissa illanistujaisissa panostetaan hyvään ruokaan ja yhdessäoloon niin isommalla kuin pienemmälläkin porukalla.

Kun haluat kokeilla jotain uutta, vuokraa käyttöösi kylmäsavustuslaite, jolla saat ruokiisi ihanaa kesäistä savun makua. Älä myöskään anna kylmän ilman yllättää, vaan vuokraa pihallesi lämmitin.

Hääjuhlat

Hääjuhlien valmistelu aloitetaan yleensä jo edellisvuonna. Mikäli suunnitelmissasi on pitää hieman pienimuotoisemmat juhlat, vielä ei ole myöhäistä järjestää ohjelmaa. 

Vuokraa ensin juhlatila. Sitten on kalusteiden vuoro. Juhlakoristeiden avulla luot tunnelmaa ja teet hääjuhlista omannäköisesi. Tiesitkö, että kauttamme saat vuokrattua myös jääkaapit, pakastimet ja coolerit ruokien ja juomien säilytykseen?

Love valotauluAstiasto

Kesäjuhlat

Vietä ikimuistoiset kesäjuhlat ystävien kesken pihallasi. Näissä juhlissa on lupa irroitella! Persoonallinen yllätys janoisille juhlijoille voisi olla esimerkiksi aito baaritiski.

Kenestä paljastuu tanssitaituri? Entä onko juhlijoiden joukossa laulajia? Varmista että musiikki soi laadukkaasti vuokraamalla kunnolliset äänentoistolaitteet tai karaokelaitteet. Vuokraamalla kesäjuhliisi jonkun hauskan viihdepelin takaat, että juhlistasi ei hauskanpito lopu kesken!

Teksti: Nettivuokraus

Kuvat: istockphoto.com ja Nettivuokraus.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg