Himos lupaa monipuoliset rinteet

Himos kehuu omaavansa Etelä- ja Keski-Suomen monipuolisimmat rinteet. Sieltä löytyy myös maastohiihtoa varten latuverkosto ja vähälumisina talvina noin kilometrin mittainen lumetettu latu.

Himoksen toimintaidea on selkeä. Se keskittyy lasketteluun ja lupaakin, että siellä pääsee laskettelemaan Etelä- ja Keski-Suomen suurimmilla ja monipuolisimmilla rinteillä. Sinne lähtevän kannattaa siis vuokrata alleen mahdollisimman toimiva laskettelupaketti: sukset, monot, sauvat, kypärä ja laskettelulasit. Erityisesti perheen pienimpien on tärkeää käyttää lasten kypärää lasketellessaan. Alle 7-vuotiaat laskevatkin kypärä päässä ilmaiseksi vanhempiensa seurassa ja lasten rinteet ovat ilmaisia kaiken ikäisille ja kokoisille.

Murtomaahiihtoa varten Himoksella on lumisina talvina tarjolla erilaisia latuja. Valittavana on latureittejä todella vaativasta vaihtelevaan ja helppoon. Perheen pienimpiäkään ei ole unohdettu, myös heille löytyy sopiva reitti. Himokselle lähtijöiden kannattaakin vuokrata suksipaketti, joka sopii omaan kuntoon ja tasoon. Latujen varrelta löytyy nuotiopaikkoja ja laavuja, joten retkeilyä varten kannattaa ottaa mukaan kunnon rinkka ja retkeilyvarusteet.

Kesällä Himos Golf tarjoaa täysimittaisen 18-reikäisen par72 golfkentän. Harjoituslyöntejä varten sieltä löytyy myös laaja vesirange. Elämyksiä kaipaava voi myös vuokrata matkaan erilaisia elämystuotteita.

Karavaanareille on tarjolla alue, jonne voi majoittua asuntoautolla tai asuntovaunulla. Lisäksi alueella vuokrataan eri tasoisia mökkejä.

Aloita loma suunnittelu ja tutustu myös Himoksen-alueen monipuolisiin elämyksiin.

Teksti: Nina Malmberg

Kuvat: istockphoto.com ja 123rf.com

Lomaile kotimaassa
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg