Hauska asu penkkareihin

Helmikuussa vietetään penkinpainajaisia eli penkkareita, jolloin lukio-opiskelunsa päättävät abiturientit pukeutuvat hauskoihin naamiaisasuihin ja heittelevät kuorma-autojen lavalta karkkia. Penkkaripäivä onkin vakiintunut karnevaalihenkiseksi tapahtumaksi ja se kuvastaa viimeistä tilaisuutta abeille juhlia ennen vetäytymistä ylioppilaskirjoituksia edeltävälle lukulomalle. Penkkarit ovatkin ylioppilaskirjoitusten ja -juhlien lisäksi yksi abivuoden kohokohdista.   

Penkkariasua hankkiessa kannattaa miettiä, onko asulle tulossa käyttöä myöhemminkin, entä onko sitä mahdollista säilyttää kotona myös juhlapäivän jälkeen. Kannattaako siis ostaa asu itselle omaksi vai löytyisikö lähipiiristä omaan tarpeeseen sopivaa asua? Myös vuokraaminen voi olla kätevä vaihtoehto.

Teema- ja naamiaisasujen vuokraamoissa on usein hyvä valikoima erilaisia asuja. Etenkin jos hahmo tai teema on vielä haussa, saa vuokraamoista inspiraatiota ja ideoita mieleisen asun valitsemiseen. Mikäli omassa kaupungissa ei ole vuokraamoa, kannattaa ottaa selvää vuokraamojen toimitusmahdollisuuksia - moni nimittäin myös toimittaa postitse, jolloin asun voi tilata suoraan kotiin.

Penkkariasun ehtii vielä vuokrata - katso, mitä pukuja löytyy Nettivuokrauksen kautta!

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg