Anna lahjaksi elämys – viime hetken lahjavinkit!

Mitä jos antaisit tänä vuonna lahjaksi elämyksen? Miten olisi yhteinen mökkiloma, palju viikonlopuksi tai vaikkapa moottorikelkka-ajelu? Lue alta Nettivuokrauksen parhaat vinkit elämyslahjoihin.

1. Anna lahjaksi ihanaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kesken. Vuokraa mökki viikonlopuksi, talvilomalle tai ennakkoon kesälomalle. Loma-asuntoihin ja vuokramökkeihin pääset tutustumaan tästä.

Mökki RukallaMökki Ylläksella

2. Ilahduta puolisoa tai kavereita vuokraamalla palju uudeksi vuodeksi. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa vuoden vaihtumista kuin kilistellä kuohuvalla kylpytynnyrissä? Palju sopii hyvin myös yhteiseen perhelomailuun lasten kanssa. Tutustu vuokrattaviin paljuihin tästä.

3. Erilaiset pakohuonepelit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Pääsettekö ystävänne kanssa ulos Tutankhamonin haudasta ennen kuin kirous vie henkenne? Haasta ystäväsi mukaan antamalla lahjaksi yhteinen uusi kokemus. Pakohuonepeleihin pääset tutustumaan tästä.

4. Koe vauhdin hurmaa talven maisemissa yllättämällä perheenjäsenesi tai ystäväsi moottorikelkka-ajelulla. Tutustu vuokrattaviin moottorikelkkoihin tästä.

Moottorikelkat

5. Siivousintoilija ilahtuisi varmasti tekstiilipesurista, jolla verhot, sohvat ja autonpenkit tulevat puhtaiksi käden käänteessä. Bonuksena voisi olla lahjansaajan puolesta tehty siivoustyö. Kaikkiin vuokrattaviin siivousvälineisiin pääset tutustumaan tästä.

Nettivuokraus toivottaa hyvää joulua ja ihania yhteisiä hetkiä! Miksi ostaa, kun voi vuokrata?

Teksti: Nettivuokraus.com

Kuvat: istock.com ja Nettivuokraus.com

Kommentit