Anna lahjaksi elämys – TOP 5- lahjavinkit!

Mitä jos antaisit tänä vuonna lahjaksi elämyksen? Miten olisi yhteinen mökkiloma, palju viikonlopuksi tai vaikkapa moottorikelkka-ajelu? Katso Nettivuokrauksen lahjavinkit!

1. Anna lahjaksi ihanaa yhdessäoloa perheen tai ystävien kesken. Vuokraa mökki viikonlopuksi, talvilomalle tai ennakkoon kesälomalle.

2. Ilahduta puolisoa tai kavereita vuokraamalla palju uudeksi vuodeksi. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa vuoden vaihtumista kuin kilistellä kuohuvalla kylpytynnyrissä? Palju sopii hyvin myös yhteiseen perhelomailuun lasten kanssa. 

3. Erilaiset pakohuonepelit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Pääsettekö ystävänne kanssa ulos Tutankhamonin haudasta ennen kuin kirous vie henkenne? Haasta ystäväsi mukaan antamalla lahjaksi yhteinen uusi kokemus. 

4. Koe vauhdin hurmaa talven maisemissa yllättämällä perheenjäsenesi tai ystäväsi moottorikelkka-ajelulla. Lähde ohjatulle moottorikelkkasafarille tai ajele itse valitsemallasi reitillä.

5. Siivousintoilija ilahtuisi varmasti tekstiilipesurista, jolla verhot, sohvat ja autonpenkit tulevat puhtaiksi käden käänteessä. Lahjabonuksena voisi olla lahjansaajan puolesta tehty siivoustyö. Tutustu myös muihin siivousvälineisiin kuten otsonaattoriin ja ikkunapesuriin

Nettivuokraus toivottaa hyvää joulua ja ihania yhteisiä hetkiä! Miksi ostaa, kun voi vuokrata?

Teksti: Nettivuokraus.com

Kuvat: istock.com ja Nettivuokraus.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg