10 vuokrausvinkkiä muuttoon

Muuttaminen on arkista ja käytännössä joku muuttaa jossain koko ajan. Muuttaja voi helpottaa projektiaan erilaisilla välineillä, kuten muuttolaatikot, peräkärry, varastotila tai remontointitarvikkeet uuden kodin kunnostamista varten. Koska tilanne on muuttajalle tilapäinen, kannattaa muutossa tarvittavat välineet vuokrata. Alla olevasta listasta näet, miten Nettivuokraus.com voi olla avuksi muutossasi!

1. Pakkaaminen: muuttolaatikot

Muuttolaatikot ovat muuttajan perustarvike ja yksi muuton suuruuden mittayksikkö. Sen sijaan, että haalit banaanilaatikoita lähikaupasta, kannattaa tarkoitukseen soveltuvat laatikot vuokrata. Hintakaan ei päätä huimaa eikä laatikosta petä pohja.

Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Vaatemuuttolaatikko

 

2. Kuljetus: pakettiauto, kuorma-auto, peräkärry, kuomukärry

Muuttokuorman siirto osoitteesta toiseen hoituu helpoiten isolla autolla tai peräkärryn avulla. Hinnoittelutavat vaihtelevat tuntiperusteisista useamman vuorokauden pätkiin. 

Paketti- ja muuttoautot

Peräkärryt ja trailerit

 

3. Nokkakärryt, porraskärryt

Nokkakärryt ovat omiaan painavimpien esineiden siirtelyyn ja muuttoporukka osaa varmasti arvostaa tätä selkiä säästävää apuvälinettä. Erikoisemmat porraskärryt nousevat paremmin portaiden ja kynnysten yli, vaikka päällä on raskas lasti.

Nokkakärryt

 

4. Tilapäisvarasto

Joissain muutoissa kaikki vanha omaisuus ei mahdukaan mukaan uuteen osoitteeseen tai irtaimistoa ei voida viedä heti perille esimerkiksi remontin vuoksi. Tällöin ylijäävät, säilytettävät tavarat voi tallettaa vuokrakonttiin tai väliaikaiseen varastoon. Nettivuokrauksen valikoimasta löytyy kaiken kokoista varastotilaa muutaman neliön kopeista tehdashalleihin. Heti kun tiedät, että joillain tavaroillasi ei tule olemaan enää paikkaa elämässäsi, myy ne ajoissa ennen muuttoa esimerkiksi Nettimarkkina.com:ssa.

Kontit

Varastointipalvelu

Varastot ja säilytystilat

 

5. Tilapäisasunto

Niin kutsuttu kahden asunnon loukku vältetään myymällä vanha omistusasunto pois alta ennen uuden ostamista. Nämä kaksi asuntokauppaa eivät välttämättä osu samaan ajankohtaan, ja omistusasuntojen välissä voidaan tarvita väliaikaista vuokrakotia. Nettivuokrauksessa on tarjolla sekä kalustettuja että kalustamattomia asuntoja. Ja voihan tilapäiseen asumiseen vuokrata vaikka idyllisen mökin. 

Vuokra-asunnot

Vuokramökit

 

6. Kantoliinat

Painavien huonekalujen siirtoon sopivissa kantoliinoissa on päälle puettavat valjaat, jotka tasaavat painon kantajien molemmille hartioille jättäen kädet vapaiksi. Sohva, piano, senkki tai muu raskaampi esine liikkuu mukavasti näiden avulla. 

Sohvankantoliinat

Pianonkantoliinat

 

7. Remontointi: työkalut

Uusi koti voi vaatia pientä pintaremonttia tai isompaa peruskorjausta. Nettivuokrauksesta löytyy remonttiasi varten muun muassa lattiahiomakone, laattaleikkuri, akkuporakone, poravasara, käsisirkkeli, hiomakone, lämpökamera, tapetinpoistaja ja jatkojohto. 

Työkaluvuokraus

 

8. Siivous: tekstiilipesuri, remontti-imuri, otsonaattori, ikkunapesuri, höyrypesuri

Loppusiivous vanhaan asuntoon, alkusiivous uuteen tai remontin jälkeinen siivous: helppoa hommaa, kun käytössä on kunnon välineet. Hanki tekstiilipesuri sohvan pesuun, otsonaattori poistamaan epämiellytävät hajut tai remontti-imuri purujen siivoukseen. Näillä laitteilla lopputuloksesta tulee upea, mutta koska niitä käytetään harvakseltaan, on järkevää vuokrata. 

Siivousvälineet

Lue myös: Otsonaattori poistaa kotoa tai autosta monet ikävät hajut

 

9. Nosturiauto kuljettajalla

Muuttokuormaan saattaa kuulua myös vene, henkilöauto tai muuta rahtimaista kuljetettavaa, mitä ei omin voimin saada kyytiin. Tällöin siirtotyö kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle. Tämän nosturiauton nostokyky on jopa 1000 kg ja se vuokrataan kuljettajan kanssa.

Nosturiauto kuljettajalla

 

10. Tikkaat

Korkeissakin huoneissa täytyy ylettyä katonrajaan asentamaan valaisinta tai verhoja. Sitä varten tarvitaan hyvät tikkaat tai asennusteline. 

Rakennustelineet ja tikkaat

 

Muuttovälineitä
//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg