10 vinkkiä kesälomalle

Loma on monelle kesän kohokohta, jota odotetaan ja suunnitellaan hartaudella. Tämän idealistan avulla voit hahmotella tekemistä omalle lomallesi. Lomapuuhan toteuttaminen ei pitäisi jäädä ainakaan varusteista kiinni, jos huomioit mahdollisuudet vuokratarvikkeiden hyödyntämiseen. Hyvää lomaa!

1. Palju pihalle

Puuttuuko pihaltasi tai kesäpaikastasi ranta? Hyvin ansaitun pulikointihetken mahdollistaa vuokrapalju joko kotipihaan tai mökille kärrättynä. Lämmitetty vesi mahdollistaa kylpemisen viileämmässäkin suvisäässä.

Vuokraa palju

 

2. Mökki viikoksi tai pariksi

Jos ei lomanviettopaikkaa ole vielä päätetty, voit tutustua Nettivuokrauksesta löytyviin lomamökkeihin. Kohtuuhintaisia mökkejä löytyy ympäri Suomea eri kokoisille porukoille. Nettivuokrauksen kautta saatavilla on jo lähes 3 000 mökkiä!

Vuokraa mökki

 

10 ideaa kesälomalle 

 
3. Matkailuautolla maan halki

Karavaanarielämää voi maistaa ilman massiivista investointia omaan matkailuautoon tai -vaunuun. Ensikokeilut ja miksei tulevatkin elämykset kannattaa kerätä vuokrapelillä. Valitse sopivin lähes 400 vaihtoehdon valikoimasta!

Vuokraa matkailuauto tai asuntovaunu

 

4. Kanootti- tai kajakkiretki

Nauti luonnosta veden päällä lipuen. Kanootissa tai kajakissa koet veden läheisyyden aivan eri tavalla veneeseen verrattuna.

Vuokraa kanootti tai kajakki

 

5. Rinkka selässä retkelle tai matkalle

Eräretki luonnon helmaan tai reissu ulkomaille voi vaatia isomman repun kuin mitä kotoa löytyy. Rinkassa mukana kulkee yllättävän paljon tavaraa yllättävän helposti. Myös tämän säilytystilaa vaativan varusteen voit ostamisen sijaan vuokrata matkasi ajaksi.

Vuokraa rinkka

Vuokraa retkeilyvarusteet

 

6. Pyörällä polkuja ja pientareita

Polkupyöräily on oiva kesälaji. Se on leppoisa tapa tutkia lähiseutuja tai tehokas kuntoilumuoto aktiivilomailijalle. Jos lomapaikkakunnalle ei tule raahattua omaa pyörää, voi sen vuokrata tilapäiskäyttöön ehkä lähempänä lomapaikkaa.

Vuokraa polkupyörä

 

7. Sup-lauta

Suppaus, eli stand up paddling on rauhallinen vaihtoehto vesillä liikkuvalle. Kokemattomallekin tämä laji on helppo aloittaa ja lomalla on hyvää aikaa ottaa uusi laji haltuun.

Vuokraa SUP-lauta

 

10 vinkkiä kesälomalle

 

8. Vene, vesijetti ja traileri kalasteluun tai huviajelulle

Veneen ja tarvittavat varusteet voi vuokrata tilapäiseen käyttöön. Trailerin avulla voit viedä veneen vaikka mökillesi loman ajaksi ja palauttaa loman päättyessä. Myös lyhyt huviajelu onnistuu vuokraveneellä. Vauhdikasta menoa voi kokeilla myös vesijetillä. Tarkista, kuuluvatko pelastusliivit mukaan vuokrapakettiin!

Vuokraa moottorivene

Vuokraa purjevene

Vuokraa vesijetti

Vuokraa traileri

 

9. Lastentarvikkeet käytännönsyistä

Vuokrattavien lastentarvikkeiden joukosta voi löytyä helpotusta lomamatkan järjestelyihin. Tarjolla tilapäiskäyttöön on esimerkiksi matkarattaat, matkasänky, sitteri, turvaistuin ja kantoreppu.

Vuokraa lastentarvikkeet

 

 

10. Kelluva trampoliini nuorison vetonaulaksi

Eikö teini halua mukaan perheen mökkireissulle? Houkuttele hänet mukaan kelluvan trampoliinin avulla! Ja anna välillä itsesi lisäksi muidenkin pomppia siinä ja siirry hetkeksi vaikka riippumattoon lepäämään.

Vuokraa kelluva trampoliini

Teksti ja kuvat: Nettivuokraus.com

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg