10 hauskaa ideaa polttareihin

Lähestyvätkö polttarit ja muutama idea puuttuu vielä? Koostimme 10 hauskaa ideaa polttareihin Nettivuokrauksen ilmoituksista.

Pakohuoneet
Supersuositut pakohuoneet ovat jännittävä tapa kohottaa ryhmähenkeä sekä viettää laatuaikaa tiimityöskentelyn merkeissä ratkoen hermoja koettelevia arvoituksia. Sopii mainiosti pienemmälle polttariporukalle.  

Katso pakohuoneet täältä.

 

Vauhtifarmi
Vauhtifarmilla järjestät elämyksekkäät ja ikimuistoiset polttarit. Elämysten lisäksi saat Vauhtifarmilta ruoat, saunat ja muut mukavuudet. Jos haette vauhdikkaita ja miellyttäviä elämyksiä, tätä vaihtoehtoa ei kannata jättää kokematta. Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärvellä.

Selaile Vauhtifarmin aktiviteettejä täältä.

 

Vesijetti
Vauhdikkaan ja lämpimän kesäpäivän ohella on vedessä leikkiminen aina mukava vaihtoehto. Rennommat kilistelijät voivat rentoutua veneellä tai rannalla, kun hurjapäille voidaan vuokrata vesijettejä ja veneen perässä vedettäviä hauskoja aktiviteetteja.

Veneet ja vesijetit löydät täältä.

 

SUP-lautailu
SUPpaus, eli stand up paddling on rauhallinen vaihtoehto ohjelmanumeroksi. Tässä yhdistyy auringosta nauttiminen, melonta ja rauhallisuus. Kokematonkin SUPpailija pääsee lajissa varmasti jyvälle.

SUP-laudat löydät täältä.

 

Jahti
Jahti on loistelias tapa viettää aikaa ja nauttia niin hyvästä ruoasta kuin juomasta, nautiskellen upeista merimaisemista sekä kesästä. Jahdit ovat yleensä vähän kalliimpi vaihtoehto, mutta polttarit ovat oiva tilaisuus kokea jotain ainutlaatuista, ja kokemus pitää taatusti polttariporukan elämyksen ikimuistoisena.  

Veneet, vesijetit ja jahdit löydät täältä.

 

Mökki
Suomalaisen kesänvieton hienoimpia puolia on mökkeily. Pitkän polttaripäivän päätteeksi on ehdotonta päästä rentoutumaan, ja mikäs sen parempaa kuin saunamökki järven rannalla ystävien ympäröimänä.
Kohtuuhintaisia mökkejä löytyy ympäri Suomea.

Selaile mökkejä täältä.

 

 

Palju
Mikä sen parempaa kuin nauttia mukavan lämpimästä vedestä ja kylmistä juomista hyvällä porukalla? Paljussa yhdistyy tietysti molemmat, minkä takia se on erittäin suosittu vaihtoehto railakkaan polttaripäivän päätteeksi. Palju on helppo vuokrata ja on usein mahdollista vetää ajoneuvon perässä, tai vaikka tilata täysihoidolla suoraan pihalle.

Selaile paljuja täältä.  

 

Äänentoisto- ja karaokelaitteet

Hyvät äänentoistolaitteet polttareihin ovat ehdottomat. Karaokelaitteillakin oman porukan tähdet pääsevät loistamaan juhlien pimeimmilläkin tunneilla. Kaikissa tiloissa äänentoistolaitteita ei vakiovarusteena kuitenkaan ole, mutta onneksi on saatavissa vuokralle. Pienikokoisimmat mallit kulkevat henkilöauton tavaratilassa ja ne ovat myös vaivattomia ottaa käyttöön tapahtumapaikalla.

Äänentoisto- ja karaokelaitteet löydät täältä.

 

Värikuulasota
Vähän toimintaa päivään? Värikuulasota on adrenaliinipaukku numero yksi. Pelin ideana on perustaa kaksi joukkuetta ja taistella toiselta joukkueelta lippu omaan päämajaan. Värikuulasota harvoin pettää odotukset kuin luvassa on väijymistä, taktikointia ja tulitaistelua! Todellinen toimintapaketti.

Värikuulasotavarusteita löydät täältä. 

 

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg