Hinnasto

Hinnasto

Palvelussa voi olla ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen tapahtuvat Nettivuokraus.comin kautta (ilmoitukset jatkossa “Nettimaksullinen”) tai ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen on mahdollista hoitaa Palvelun ulkopuolella. Palvelussa voi myös näkyä ilmoituksia, jotka sijaitsevat toisessa palvelussa ja joita ainoastaan näytetään Palvelussa. Tällaisten ilmoitusten yhteydessä on aina tieto, mistä palvelusta ilmoitusta näytetään ja missä palvelussa sen varaaminen tapahtuu.

Nettivuokraus.comin ilmoituksissa näkyvät vuokrahinnat sekä mahdolliset lisäveloitukset, valinnaiset lisäpalvelut ja alennukset, jotka ovat vuokralleantajien määrittelemiä. Vuokralleantaja määrittelee myös peruutusehdot. Nettimaksullisissa ilmoituksissa vuokralleantajan määrittelemät hinnat sekä palvelumaksut ovat nähtävissä varauslomakkeella ennen maksamista.

Nettimaksullisia ilmoituksia koskevat Nettivuokrauksen palveluveloitukset.

Vuokralleottajan palvelumaksu

Palvelumaksu peritään varauksen vahvistamisen yhteydessä vuokralleottajalta ja se kattaa turvallisen Nettimaksun ja asiakaspalvelun tuen. Palvelumaksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli vuokralleantaja peruuttaa varauksen. Mikäli varauksen yhteydessä maksetaan vain varausmaksu, veloitetaan korotettu palvelumaksu.

Palvelumaksu on 2€ + 2% vuokrahinnasta mkl. mahdolliset lisäpalvelut
Korotettu palvelumaksu on 3€ + 2% vuokrahinnasta mkl. mahdolliset lisäpalvelut

Komissio vuokrasta

Vuokralleantajalle varauskohtaisesti tilitettävästä summasta vähennetään Nettivuokraus.comin komissio. Palvelun yleinen komissio on 15% ja yli 200€ ylittävästä vuokraosuudesta 10%. 

Vuokralleantajan peruutussakko

Mikäli vuokralleantaja peruuttaa vahvistetun varauksen, peritään vuokralleantajalta peruutussakko, joka vähennetään seuraavasta tilityksestä. Peruutussakon suuruus on 2,5% varauksen kokonaissummasta mukaanlukien mahdollinen vuokravakuus, kuitenkin vähintään 5€.

Ilmoita Suomen suurimmassa vuokraajien kohtaamispaikassa!