Hinnasto

Hinnasto

Palvelussa voi olla ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen tapahtuvat Nettivuokraus.comin kautta (ilmoitukset jatkossa “Nettimaksullinen”) tai ilmoituksia, joissa varaaminen ja maksaminen on mahdollista hoitaa Palvelun ulkopuolella. Palvelussa voi myös näkyä ilmoituksia, jotka sijaitsevat toisessa palvelussa ja joita ainoastaan näytetään Palvelussa. Tällaisten ilmoitusten yhteydessä on aina tieto, mistä palvelusta ilmoitusta näytetään ja missä palvelussa sen varaaminen tapahtuu.

Nettivuokraus.comin llmoituksissa näkyvät vuokrahinnat sekä mahdolliset lisäveloitukset, valinnaiset lisäpalvelut ja alennukset jotka ovat vuokralleantajien määrittelemiä. Vuokralleantaja määrittelee myös peruutusehdot. Nettimaksullisissa ilmoituksissa vuokralleantajan määrittelemät hinnat sekä palvelumaksut ovat nähtävissä varauslomakkeella ennen maksamista.

Nettimaksullisten kohteiden varaus, maksaminen ja peruutukset hoidetaan turvallisesti palvelun kautta. Palvelun maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suoritetut maksut säilytetään Maksujenvälittäjän asiakasvaratilillä, kunnes ne vapautetaan tilitettäväksi Vuokralleantajalle. Vuokralleantaja saa suoritetun maksun siis vasta kun vuokraustapahtuma on alkanut. Mahdollisissa ongelmatilanteissa Nettivuokrauksen asiakaspalvelu auttaa molempia osapuolia. 

Lue myös Nettivuokrauksen käyttöehdot ja Vuokranantajien käyttö- ja maksupalveluehdot

 

Nettimaksullisia ilmoituksia koskevat Nettivuokrauksen palveluveloitukset

Vuokralleottajan palvelumaksu

Palvelumaksu on vuokralleottajan maksama osuus Nettivuokrauksen tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Palvelumaksu maksetaan varauksen vahvistamisen yhteydessä ja palautetaan kokonaisuudessaan mikäli vuokralleantaja peruuttaa varauksen. Mikäli varauksen yhteydessä maksetaan vain varausmaksu, veloitetaan korotettu palvelumaksu. Palvelumaksuun sisältyy alv 24%. 

Palvelumaksu on 2€ + 2% vuokrahinnasta mkl. mahdolliset lisäpalvelut
Korotettu palvelumaksu 3€ + 2% vuokrahinnasta mkl. mahdolliset lisäpalvelut

Vuokralleantajan maksama välityspalkkio

Välityspalkkio on vuokralleantajan maksama osuus Nettivuokrauksen tarjoamasta luotettavasta vuokravälityksestä. Välityspalkkio vähennetään tilitettävästä vuokralleantajan määrittelemästä vuokrasta. Välityspalkkio on 15% ja yli 200€ ylittävästä vuokraosuudesta 10%. Välityspalkkioon sisältyy alv 24%. 

Vuokralleantajan peruutussakko

Mikäli vuokralleantaja peruuttaa vahvistetun varauksen, peritään vuokralleantajalta peruutussakko, joka vähennetään seuraavasta tilityksestä. Peruutussakon suuruus on 2,5% varauksen kokonaissummasta mukaanlukien mahdollinen vuokravakuus, kuitenkin vähintään 5€, alv 0%.

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg