Suomen vilkkain vuokrapalvelu
Vuokraa helposti käyttöösi se mitä tarvitset. Nettivuokraus.comissa tavaroiden omistajat ja tarvitsijat löytävät toisensa. Tarjoamme työkalut alusta loppuun, yhteydenotosta onnistuneeseen vuokrauskokemukseen - ja aina seuraavaan kertaan.
Kattava valikoima ympäri maan

Laajasta yksityisten vuokranantajien ja yritysten valikoimasta löydät taatusti tarvitsemasi. Puutarhatyökalut? Check. Peräkärry tai paku? Löytyy. Selaile teeman mukaan, katso kategorioittain tai hae kriteereitäsi vastaavia kohteita. Saatat jopa löytää jotain uutta ja kiinnostavaa! Muiden käyttäjien jättämät kokemukset antavat lisäpontta päätöksentekoon.

Sovi joustavasti, toteuta turvallisesti

Kun kohde on kiikarissa, tee varauspyyntö tai pyydä lisätietoja. Osan tuotteista voi myös varata suoraan. Palvelussa voit sopia yksityiskohdista vuokralleantajan kanssa ja samalla luottaa, että käytännön asiat sujuvat näppärästi ja luotettavasti. Nettivuokrauksen omalla Nettimaksulla rahaliikenne on turvattu ja vuokrasumma tilitetään vuokralleantajalle vasta, kun olet tarkastanut kohteen. Lisäksi varauksen ehdot ja sovitut asiat säilyvät tallessa.

Vuokraaminen tekee hyvää

Vaivaton vuokrakokemus avaa mahdollisuuden moneen. Kokeile vesijettiä tai moottorikelkkaa, lähde unelmiesi tee-se-itse-karavaanilomalle tai toteuta visiot remonttityökaluilla. Vuokraaminen on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa, kun tarvitset jotain kerran tai satunnaisesti. Ja kun innostut, siitä voi tulla tapa.

Tienaa tavoittamalla Suomen aktiivisimmat vuokraajat
Nettivuokraus.com on maan suosituin vuokraamisen kohtauspaikka. Ilmoittaminen on täysin ilmaista. Toteutuneista vuokrauksista perittävä provisio tarkoittaa, että maksat vain, kun sinulle maksetaan. Vuokraa kaikille tai rajatusti vaikka taloyhtiön tai kaveriporukan kesken. Työkaluillamme pyörität sujuvasti sinulle sopivaa vuokratoimintaa.
Aloita vuokraaminen vaikka heti

Oli sinulla sitten pensasleikkuri, peräkärry tai mökki vuokralaista vailla, vuokralleantajaksi ryhtyminen on simppeliä sekä ensi kertaa vuokraaville että pitkän linjan ammattilaisille. Rekisteröidy palveluun, tee maksupalvelusopimus ja laadi houkutteleva ilmoitus kuvilla höystettynä. Siinä kaikki, voit alkaa tienaamaan! Viestimällä palvelun kautta sovitut asiat jäävät talteen. Vuokralleottajat valitset tottakai itse, ja voit poistaa ilmoituksen milloin tahansa.

Nettimaksu turvaa rahaliikenteen

Huolehdimme maksuliikenteestä, niin voit keskittyä olennaiseen. Vuokrasumma vaihtaa omistajaa kätevästi ja luotettavasti Nettivuokrauksen omalla Nettimaksulla. Vuokralleottaja tunnistautuu sähköisesti ja maksaa suomalaisella verkkopankilla tai korttimaksulla. Tiedät kenelle vuokraat, ja maksutiedot tallentuvat. Myös vuokravakuus hoituu Nettimaksuna.

Jokaisessa meissä asuu vuokralleantaja

Mitä sinulla on, mitä kukaan muu seudullasi ei vuokraa? Tarkista meiltä tarjonta ja ryhdy hommiin. Voit olla pirskeiden pelastaja ainoana paljun vuokraajana alueellasi, tai kenties pakusi kurvaa helpottamaan jonkun muuttourakkaa. Kata tuloilla käyttökuluja, päivitä laite uuteen malliin tai nauti vain passiivisesta tulovirrasta. Meillä voit tehdä vuokratoiminnasta itsesi näköistä. Ja pian huomaat, että sinustakin on tullut vuokralleantaja.

//www.nettivuokraus.com/build/images/loader.svg